reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis no bo jedno op dupka kupilam sobie tam w aptece kolo lekarza i teraz tak myślę , czy ja bede musiała tam po nie jechać hehe [emoji1]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Idź gdzieś koło domu, powinni sie ulitować :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hej dziewczyny. Zamiast bieli vizira ujrzałam morze czerwone.[emoji30] [emoji49] nawet nie zdążyłam testować. Urzne się w trzy doopy chyba... wczoraj jeszcze przyjechała szwagierka w pełnym szczęściu. Ciężarna. wiec humor mam na kitu. .
ale czuje ze w grudniu będziesz szczęście. w grudniu zawsze się coś u mnie dzieje. 4 lata temu mąż dostał prace, 3 lata temu urodziła się mała, 2 lata temu miałam ablacje, a w tamtym roku Dostałam Mega Nagrodę od szefowej. Grudzień to miesiąc niespodzianek

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

"xBUMx,

w 16 ale podczas porodu bo wina była po mojej stronie niewydolonosc szyjki macicy połączona z zlekceważeniem tematu przez doktora, może dlatego to masowanie działało

agnesis to prawda maiłyśmy być grudniówkami :( ale możne teraz się uda :) może na czerwiec

lavazza to na szczęście

Hej dziewczyny. Zamiast bieli vizira ujrzałam morze czerwone.[emoji30] [emoji49] nawet nie zdążyłam testować. Urzne się w trzy doopy chyba... wczoraj jeszcze przyjechała szwagierka w pełnym szczęściu. Ciężarna. wiec humor mam na kitu. .
ale czuje ze w grudniu będziesz szczęście. w grudniu zawsze się coś u mnie dzieje. 4 lata temu mąż dostał prace, 3 lata temu urodziła się mała, 2 lata temu miałam ablacje, a w tamtym roku Dostałam Mega Nagrodę od szefowej. Grudzień to miesiąc niespodzianek

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooj przykro mi, no ale za to nowy cykl sie zaczal .
Dla pocieszenia to ci powiem,ze mnie dzis tak cycki bola na okres i podbrzusze [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51] no i dolaczyly krostki na nosie, wiec i ja czekam na potop

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Lavaza ale masz dziś dzień [emoji33]
Ja od kilku dni mam tak, ze tylko usiąść i płakać. Nawet bzykać mi sie nie chce, jak wiem ze to nic nie daje [emoji58]
Jakoś trzeba sie przestawić :(

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Lavaza ale masz dziś dzień [emoji33]
Ja od kilku dni mam tak, ze tylko usiąść i płakać. Nawet bzykać mi sie nie chce, jak wiem ze to nic nie daje [emoji58]
Jakoś trzeba sie przestawić :(

Mnie tez sie nie chce bzykac, a to dopiero drugi cykl.
Podziwiam kobiety co sie staraja latami, mnie przy drugim sie odechciewa ....a gdzie to dalej. Tez jestem zalamana, chyba nawet i szybciej dostane @ Bo bole daja sie we znaki. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Agnesis zabilas juz kierowniczke ? :biggrin2:

Nie, ale codziennie mam ochotę [emoji12]

Do góry