Ja się czuję jak na okres...piersi bolą i swędzą...boli podbrzusze....płakać mi się chce z wkur...na przemian....(a do @ jeszcze z półtora tygodnia) ...zero energii...dobrze, ze już jutro piątek-to mnie trzyma przy życiu![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)
![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
We wtorek. Ja również trzymam kciuki mocno za wszystkie
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Jaa tez france mam dostac we wtorek, cycki bola troche na okres, syfki na nosie tez juz sa wiec czekam za @ja we wtorek powinnam dostac @. Zobaczymy. Pewnie tak bede na nia czekac ze sie spozni.
Ja tam od 37tc zaczelam choc w szpitalu leżałam wczesniej jeszcze to tylko po schodach napierdzielalam zjeżdżalam na dol winda a do góry co drugi schodekpołożna doradziła masowanie sutkow bo to wydziela oxytocyne czy coś podobne i przyspiesza skurcze, ale na mnie nawet oxy w kroplowce nie zadziałała , co jeszcze jest niby masowanie brzucha tez przyspiesza więc jest duzo tego ale czy zadziała czy nie nie wiadomo hehe![]()
![]()
podczytuje was troszkę i dorzucę moje trzy grosze
to prawda z tym masowaniem sutków naprawdę to pomaga, jak miałam z pierwszym dzieckiem test oksytocynowy to nagle rozwarcie zrobiło się na 1,5 cm, a teraz jak poroniłam i akacja porodowa ustała a już nie było szans na uratowanie dziecka też zrobiłam ten masaż i bardzo szybko później sie maluszek urodził.
Z dnia na dzień zdecydowaliśmy sie próbować choć tak wstępnie rozmawialiśmy już wcześniej. U mnie dziś 17dc/29 wiec pewnie ni_kusia czekamy w podobnym czasie na @ albo na jej brak
agnesis mam pytanko jak mam odpis z apteki a cce zakupić te leki w innej mogę czy nie? [emoji30]
![]()
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa