reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja się czuję jak na okres...piersi bolą i swędzą...boli podbrzusze....płakać mi się chce z wkur...na przemian....(a do @ jeszcze z półtora tygodnia) ...zero energii...dobrze, ze już jutro piątek-to mnie trzyma przy życiu:happy2:

reklama
We wtorek. Ja również trzymam kciuki mocno za wszystkie :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

ja we wtorek powinnam dostac @. Zobaczymy. Pewnie tak bede na nia czekac ze sie spozni.

U mnie dziś też gorąco , nic mi się nie chce...
Tez bym chciała tak nie brać , leków , nie mierzyć temp ale u mnie to nie możliwej bo jak tego nie będę robić to nie wiem jak to będzie więc jak 3 miesiace przyjdzie @ odpowiednio to może cos sie pomysli hehe jeszcze [emoji4]
I tak z CLO mogę być jeszcze ten co bedzie i następny cykl potem mówił , że będziemy robić przerwe...
Ale musi nam się teraz udać dziewczyny ! [emoji12]

Mój wykres [emoji38] mam nadzieję , że teraz na górze się bedzie tylko utrzymywać hehe [emoji6]
1473923513374.png

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Załączniki

• 1473923513374.png
    1473923513374.png
    53,7 KB · Wyświetleń: 266
ja we wtorek powinnam dostac @. Zobaczymy. Pewnie tak bede na nia czekac ze sie spozni.
Jaa tez france mam dostac we wtorek, cycki bola troche na okres, syfki na nosie tez juz sa wiec czekam za @
Jednak dobre przeczucia mialam,ze i w tym cyklu bedzie wielkie g....no !!!!!!!!!

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

podczytuje was troszkę i dorzucę moje trzy grosze

Ja tam od 37tc zaczelam choc w szpitalu leżałam wczesniej jeszcze to tylko po schodach napierdzielalam zjeżdżalam na dol winda a do góry co drugi schodek
emoji1.png
położna doradziła masowanie sutkow bo to wydziela oxytocyne czy coś podobne i przyspiesza skurcze, ale na mnie nawet oxy w kroplowce nie zadziałała , co jeszcze jest niby masowanie brzucha tez przyspiesza więc jest duzo tego ale czy zadziała czy nie nie wiadomo hehe
emoji6.png

to prawda z tym masowaniem sutków naprawdę to pomaga, jak miałam z pierwszym dzieckiem test oksytocynowy to nagle rozwarcie zrobiło się na 1,5 cm, a teraz jak poroniłam i akacja porodowa ustała a już nie było szans na uratowanie dziecka też zrobiłam ten masaż i bardzo szybko później sie maluszek urodził.

Z dnia na dzień zdecydowaliśmy sie próbować choć tak wstępnie rozmawialiśmy już wcześniej. U mnie dziś 17dc/29 wiec pewnie ni_kusia czekamy w podobnym czasie na @ albo na jej brak

hajmal witamy [emoji4]
masowanie sutków działa , ale niestety nie na każdego bo mi nic nie ruszyło [emoji53]
A w ktorym tc maluszek zmarł ? [emoji22]
Życzę dwóch kreseczek [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

podczytuje was troszkę i dorzucę moje trzy grosze

to prawda z tym masowaniem sutków naprawdę to pomaga, jak miałam z pierwszym dzieckiem test oksytocynowy to nagle rozwarcie zrobiło się na 1,5 cm, a teraz jak poroniłam i akacja porodowa ustała a już nie było szans na uratowanie dziecka też zrobiłam ten masaż i bardzo szybko później sie maluszek urodził.

Z dnia na dzień zdecydowaliśmy sie próbować choć tak wstępnie rozmawialiśmy już wcześniej. U mnie dziś 17dc/29 wiec pewnie ni_kusia czekamy w podobnym czasie na @ albo na jej brak

Nie mogłam sobie przypomnieć, skąd Cie kojarzę i teraz chyba wiem - obie miałyśmy być grudniowkami, tyle że ja poroniłam pierwsza.
Życzę dwóch kresek szybko :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis mam pytanko jak mam odpis z apteki a cce zakupić te leki w innej mogę czy nie? [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
agnesis mam pytanko jak mam odpis z apteki a cce zakupić te leki w innej mogę czy nie? [emoji30]

wff2krhmvaem9yip.png

Teoretycznie nie, ale w praktyce większość aptek, przynajmniej u nas, realizuje takie odpisy :)

Do góry