Ja się czuję jak na okres...piersi bolą i swędzą...boli podbrzusze....płakać mi się chce z wkur...na przemian....(a do @ jeszcze z półtora tygodnia) ...zero energii...dobrze, ze już jutro piątek-to mnie trzyma przy życiu
reklama
dżoł
Fanka BB :)
We wtorek. Ja również trzymam kciuki mocno za wszystkie
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
ja we wtorek powinnam dostac @. Zobaczymy. Pewnie tak bede na nia czekac ze sie spozni.
U mnie dziś też gorąco , nic mi się nie chce...
Tez bym chciała tak nie brać , leków , nie mierzyć temp ale u mnie to nie możliwej bo jak tego nie będę robić to nie wiem jak to będzie więc jak 3 miesiace przyjdzie @ odpowiednio to może cos sie pomysli hehe jeszcze [emoji4]
I tak z CLO mogę być jeszcze ten co bedzie i następny cykl potem mówił , że będziemy robić przerwe...
Ale musi nam się teraz udać dziewczyny ! [emoji12]
Mój wykres [emoji38] mam nadzieję , że teraz na górze się bedzie tylko utrzymywać hehe [emoji6]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
Tez bym chciała tak nie brać , leków , nie mierzyć temp ale u mnie to nie możliwej bo jak tego nie będę robić to nie wiem jak to będzie więc jak 3 miesiace przyjdzie @ odpowiednio to może cos sie pomysli hehe jeszcze [emoji4]
I tak z CLO mogę być jeszcze ten co bedzie i następny cykl potem mówił , że będziemy robić przerwe...
Ale musi nam się teraz udać dziewczyny ! [emoji12]
Mój wykres [emoji38] mam nadzieję , że teraz na górze się bedzie tylko utrzymywać hehe [emoji6]
Załączniki
Carmen24l
Jaa tez france mam dostac we wtorek, cycki bola troche na okres, syfki na nosie tez juz sa wiec czekam za @ja we wtorek powinnam dostac @. Zobaczymy. Pewnie tak bede na nia czekac ze sie spozni.
Jednak dobre przeczucia mialam,ze i w tym cyklu bedzie wielkie g....no !!!!!!!!!
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
hajmal
podczytuje was troszkę i dorzucę moje trzy grosze
to prawda z tym masowaniem sutków naprawdę to pomaga, jak miałam z pierwszym dzieckiem test oksytocynowy to nagle rozwarcie zrobiło się na 1,5 cm, a teraz jak poroniłam i akacja porodowa ustała a już nie było szans na uratowanie dziecka też zrobiłam ten masaż i bardzo szybko później sie maluszek urodził.
Z dnia na dzień zdecydowaliśmy sie próbować choć tak wstępnie rozmawialiśmy już wcześniej. U mnie dziś 17dc/29 wiec pewnie ni_kusia czekamy w podobnym czasie na @ albo na jej brak
Ja tam od 37tc zaczelam choc w szpitalu leżałam wczesniej jeszcze to tylko po schodach napierdzielalam zjeżdżalam na dol winda a do góry co drugi schodekpołożna doradziła masowanie sutkow bo to wydziela oxytocyne czy coś podobne i przyspiesza skurcze, ale na mnie nawet oxy w kroplowce nie zadziałała , co jeszcze jest niby masowanie brzucha tez przyspiesza więc jest duzo tego ale czy zadziała czy nie nie wiadomo hehe
to prawda z tym masowaniem sutków naprawdę to pomaga, jak miałam z pierwszym dzieckiem test oksytocynowy to nagle rozwarcie zrobiło się na 1,5 cm, a teraz jak poroniłam i akacja porodowa ustała a już nie było szans na uratowanie dziecka też zrobiłam ten masaż i bardzo szybko później sie maluszek urodził.
Z dnia na dzień zdecydowaliśmy sie próbować choć tak wstępnie rozmawialiśmy już wcześniej. U mnie dziś 17dc/29 wiec pewnie ni_kusia czekamy w podobnym czasie na @ albo na jej brak
hajmal witamy [emoji4]
masowanie sutków działa , ale niestety nie na każdego bo mi nic nie ruszyło [emoji53]
A w ktorym tc maluszek zmarł ? [emoji22]
Życzę dwóch kreseczek [emoji6]
masowanie sutków działa , ale niestety nie na każdego bo mi nic nie ruszyło [emoji53]
A w ktorym tc maluszek zmarł ? [emoji22]
Życzę dwóch kreseczek [emoji6]
agnesis
podczytuje was troszkę i dorzucę moje trzy grosze
Nie mogłam sobie przypomnieć, skąd Cie kojarzę i teraz chyba wiem - obie miałyśmy być grudniowkami, tyle że ja poroniłam pierwsza.
Życzę dwóch kresek szybko
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
agnesis mam pytanko jak mam odpis z apteki a cce zakupić te leki w innej mogę czy nie? [emoji19]
reklama
agnesis
agnesis mam pytanko jak mam odpis z apteki a cce zakupić te leki w innej mogę czy nie? [emoji30]
Teoretycznie nie, ale w praktyce większość aptek, przynajmniej u nas, realizuje takie odpisy