reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum trzymaj z całych sił! Boje się ze będzie biel vizira , jak to Carmen mówi, a ja się podlamie. ze będą szlochy i fochy i zły humor...[emoji20] [emoji31]

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze malenka heheee
Mi tez pewnie wyskoczy biel wiec jak cos bedziemy razem [emoji8]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Carmen w ogóle kiedy testujesz bo termin chyba tuż tuż [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Nom juz tuz tuz
Albo w sobote albo we wtorek, ale wydaje mi sie ze nie ma po co bo czuje ze powoli nadciaga franca [emoji51]

Bum trzymaj z całych sił! Boje się ze będzie biel vizira , jak to Carmen mówi, a ja się podlamie. ze będą szlochy i fochy i zły humor...[emoji20] [emoji31]

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pewnie nie zdaze zobaczyc bieli vizira bo mnie szybciej @ nawiedzi. Takze bedziemy szlochac we dwie. Najgorzej moj maz obrywa. Opierdalam go o byle gowno [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Dziewczyny ja tez mam przeczucia ze biel vizira będzie. Niby dopiero 7dpo ale nic nie czuje [emoji55] i szczerze to już nie mam siły na starania. Od kolejnego cyklu koniec z lekami, suplementami. Tylko witaminy, a zamiast starań i liczenia, będziemy czekać na wpadkę chyba, bo sfiksuję.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Tynka, super-gratuluję ;-)

Lavazza trzymam kciuki za testowanie :)

Ja mam dziś 22d.c. ale już nie mogę się doczekać do testowania....Fajne to testowanko :) Piersi mnie swędzą....jak cholera. Wolałabym nic nie czuć żeby nie orbić sobie nadziei :)

A jeśli chodzi o starania, to najlepiej nie liczyć, nie mierzyć temperatury tylko przytulać się kiedy się ma ochotę, bo takie spinanie nie jest dobre. Ale wiem sama, że to cholernie trudne. MNie uspokoiło wycofanie się z forum w płodnym czasie, mogłam bardziej skupić się na przytulaniu :-)

agnesis - kiedy testujesz kochana??;-) Ja tu trzymam kciuki ;-)

A tak w ogóle miłego dnia dziewczyny;-)

We wtorek. Ja również trzymam kciuki mocno za wszystkie :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja pewnie nie zdaze zobaczyc bieli vizira bo mnie szybciej @ nawiedzi. Takze bedziemy szlochac we dwie. Najgorzej moj maz obrywa. Opierdalam go o byle gowno [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moj juz tez mi zapowiedzial, ze nie mam sie go czepiac jak dostane okres!! Boi sie [emoji1][emoji1]
Taaaak, bedziemy razem szlochac.
Dziewczyny dzis w koncu pada ALLELUJAAAA poszlo sobie cieplo. Ile ja czasu czekalam na deszcz ahaha

a u mnie piękne słoneczko i przyjemnie cieplusio ;-)
Jakoś nie lubie deszczu.... ale dzisiaj nie mam nastroju jakaś wkur...jestem.....Chyba jutro będzie padać ;P

reklama
I nas tez kolejny dzień upału, a mi sie nic nie chce przez moj beznadziejny nastrój [emoji55]

Do góry