reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola no to super , ale kawał chłopaja Ci się szykuje hehe [emoji3]

Normalnie go urodzi hehe to nie ma reguły jedne rodzą 4 kg dzieciczki i nie pękają i mają szybki poród a niektóre przy 3kg dziecku pękają i mają poród katastrofalny , na pewno Karola da radę hehe [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
karola będzie dobrze , dasz radę przecież [emoji4] jak maleństwo zobaczysz ból znika no prócz cc bo mnie bolalo mega na drugi dzień jak trzeba było wstać hehe [emoji1]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja to bym się ucieszyła jakby mały był już z nami początkiem listopada. Byłby prezent na męża urodziny. Najwyżej zacznę myć okna, ostro spacerować i wezmę M w obroty. No chyba coś mnie opuści.

Karola ja przed swoim porodem tez ostro sprzątalam[emoji2] [emoji2] malowalismy pokój i wstawialismy nowe okienko. Oj się namylam na kolanach wtedy... mnie dopomogl podobno wiatr... nie wiem czy pamiętacie w grudniu 2013 był orkan Ksawery. i wtedy zaczęłam rodzic..pamiętam jak po porodzie wieczorem leżałam i śnieg sypal ale poziomo... nie z góry na dół[emoji13] [emoji13] [emoji13]

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

Karola czasem takie wywołanie nic nie daje , a sex ponoć dopiero po 38tc ma jakiś wpływ a bardziej sperma ...

Ja tam od 37tc zaczelam choc w szpitalu leżałam wczesniej jeszcze to tylko po schodach napierdzielalam zjeżdżalam na dol winda a do góry co drugi schodek [emoji1] położna doradziła masowanie sutkow bo to wydziela oxytocyne czy coś podobne i przyspiesza skurcze, ale na mnie nawet oxy w kroplowce nie zadziałała , co jeszcze jest niby masowanie brzucha tez przyspiesza więc jest duzo tego ale czy zadziała czy nie nie wiadomo hehe [emoji6]

lavazza ja nie pamiętam , ale pomógł to dobrze [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

lavazza wiesz ja kciuki mogę trzymać mocno ! [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
lavazza oki będę trzymać , to jutro z rana nam tu relacje zdaj ! [emoji109][emoji109] a jak się czujesz ?
Też mam tak co cykl , więc Cię rozumiem [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry