reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka super ze chłop taki zaangażowany:-) mój też był. W szczęśliwym cyklu seks był co drugi dzień a czasami nawet codziennie. O to calutki miesiąc a nie tylko w płodne.

reklama
Tynka bo to owoc prawdziwej miłości jest ! [emoji4]
Więc się należało [emoji6]

Zuza wpadaj częściej nie tylko jak masz coś do pokazania [emoji6]

a z tym pikiem LH to dziwne , bo ja w niedzielę na wieczor miałam pozytywny najmocniej a w poniedziałek o 17:30 juz nic nie było [emoji52]

Majka hehehe dobry ten twoj chlop , ale niech sie angazuje [emoji16]

Mi sie w płodne nawet nie chce sexu , za to po @ tak i tak tyfmdz po plodnych haha [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169][emoji777]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170][emoji777]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171][emoji777]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Zuza dobrze wyszły bo mają jaśniejsze być :
1473872327734.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1473872327734.jpg
    1473872327734.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 221
Zuzkon lepiej się bzyknijcie bo czytałam że od pozytywnego testu może minąć 24 - 36 godzin nim dojdzie do owulacji. Tak dla zwiększenia szans :/ W imię wyższego celu haha
Tynka, Bum tylko ciekawe na ile jest to zaangażowanie a na ile popęd hhahah Jedno jest pewne jakbym zaskoczyła bardzo by się ucieszył więc pominę tą kwestię:) A mi to się chce zaraz po okresie aż do płodnych włącznie a potem może sex dla mnie nie istnieć jeśli mnie nic/nikt nie pobudzi :D

majka ogolnie powinno się robić do pierwszego pozytywu i nie robić dalej hehe , no ale dzisiaj robilam i juz nic prawie nie ma , wiec jes ok ! [emoji6]
I dopiero robię w następnym cyklu [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

Dobra, jestem. Wg OM jestem na początku 31 tc. Moja gin jak mnie zobaczyła to się pyta kiedy rodze bo brzuch mam jak w 35 tc. Mały dalej jest małym ale tu się zaczęły schody. Otóż po zmierzeniu głowy to jest ok, a po zmierzeniu brzuszka jakies 3 tygodnie do przodu. W każdym razie na dzień dzisiejszy waży 1,97 kg. A jeśli nie urodze wcześniej to na pewno 4 kg przekroczy...
Następna wizyta 12 października[emoji4]

Dobra, jestem. Wg OM jestem na początku 31 tc. Moja gin jak mnie zobaczyła to się pyta kiedy rodze bo brzuch mam jak w 35 tc. Mały dalej jest małym ale tu się zaczęły schody. Otóż po zmierzeniu głowy to jest ok, a po zmierzeniu brzuszka jakies 3 tygodnie do przodu. W każdym razie na dzień dzisiejszy waży 1,97 kg. A jeśli nie urodze wcześniej to na pewno 4 kg przekroczy...
Następna wizyta 12 października[emoji4]
O matko! Jak ty go urodzisz? hihi Ja w to ich usg nie wieże mi mówili że Amelka ma ok 4kg i jest przenoszona 2 tyg a urodziła się 3360kg bez oznak przenoszenia z kolei synek niby o czasie urodzony 3 dni przed terminem a ważył 2930kg więc pewnie mógł jeszcze poczekać.

reklama
Majka, wiem ze trzeba patrzeć z przymrużeniem oka na te pomiary wagi ale u mnie jest realna szansa na to ze maluch będzie spory. Wszystko przez męża bo on też duży chłop się urodził. Mówił ze miał 4200.

Do góry