reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka, na razie jeden, za jakis czas będzie pewnie i drugi maluch, wiec nie ma co narzekać :) najważniejsze, ze z maluchem wszystko ok :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Dziękuję dziewczyny. Teraz to mogę powiedzieć że nawet mi ulżyło, bo bliźnięta jednojajowe to jednak trudna ciąża.
Jak ja wytrzymam teraz do 12 października, czyli do następnej wizyty, to nie wiem.
Każdej z was życzę widoku bijącego serduszka:-) coś wspaniałego.

Nati też mnie męczą mdłości. I to wcale nie rano tylko wieczorem najbardziej. I mam takie wzdęcia, że po południu mam brzuch jak w połowie ciąży.

Tynka super , ze wszystko w porządku z fasolka no ale szkoda , ze tylko jedna ... [emoji6]
Niech rośnie silna !! [emoji4][emoji170]

Nari biedna ty , oby szybko mdlosci przeszly [emoji4]

karola hehe czekamy , czekamy ! Czyzby z Szymonka była dziewczynka ? [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169][emoji777]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170][emoji777]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171][emoji777]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Co porabiacie dzisiaj?
Mój się mnie pytał czy nie trzeba by się poprzytulać dzisiaj tak na wszelki wypadek bo wcześniej mu mówiłam że ten tydzień trzeba obstawić hehe albo mu się spodobało albo też mu zaczyna palemka odbijać :D

Do góry