reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry ...
U mnie temp już 36.9 ,więc nie wiem co to wczoraj było ...
Pogda super , więc na bank trzeba spacer południem zaliczyć :)
Tak jakoś się nie przejmuje tym cyklem , że się nie udało i już 27dc , ciekawe kiedy @ wredna dotrze ...

Jugo , Julia to co po te wczesniejsze testy po co ? Gin kazałw terminie @ to wiecie w terminie @ ...
Ale wiem ciekawość jest , trzymam za Was kciukasy ! :)

Tynka to wszystko wina sterydow , ale co odstawil bo chciał dziecko a teraz mu się już odwidzialo?
Jak walczyć to do końca razem a nie osobno !
Musiscie na prawdę szczerze w spokoju o tym porozmawiać.

Miłego dnia :)

reklama
Dziewczyny jest mi tak przykro i jestem tak załamana, że nawet nie mogę tego wyrazić słowami. Boli mnie to, że musimy jeździć po lekarzach, ciągle robić badania i szukać pomocy. Boli mnie to, że inni ot tak zachodzą w ciążę, a mnie ta radość została odebrana przez te sterydy. Nie ma innego wyjaśnienia. To jest powód.
Chyba nigdy tak nie cierpiałam jak teraz...wszystkie moje marzenia legły w gruzach. Najgorsze jest to, że on nie chce słuchać lekarzy i czekać na wizytę bo się będzie leczyć sam. Brakuje mi sił.

Dziewczyny jest mi tak przykro i jestem tak załamana, że nawet nie mogę tego wyrazić słowami. Boli mnie to, że musimy jeździć po lekarzach, ciągle robić badania i szukać pomocy. Boli mnie to, że inni ot tak zachodzą w ciążę, a mnie ta radość została odebrana przez te sterydy. Nie ma innego wyjaśnienia. To jest powód.
Chyba nigdy tak nie cierpiałam jak teraz...wszystkie moje marzenia legły w gruzach. Najgorsze jest to, że on nie chce słuchać lekarzy i czekać na wizytę bo się będzie leczyć sam. Brakuje mi sił.
przepraszam bardo, w jaki sposob on sie leczyc chce sam?

Lux on juz stwierdził ze będzie brał mój bromergon bez konsultacji z lekarzem. Na forum o sterydach przeczytał ze jemu pomoże clo i pregnyl i on to sobie zakatwi sam. Głowa mimjuz pęka. Nie mam do niego siły. Do tej pory brał sterydy i odblok ma własną rękę i właśnie tak się to skończyło ze nie możemy mieć dzieci ale do niego nic nie dociera.

Lekarz umówiony dopiero na 19 kwietnia:-(

Lux on juz stwierdził ze będzie brał mój bromergon bez konsultacji z lekarzem. Na forum o sterydach przeczytał ze jemu pomoże clo i pregnyl i on to sobie zakatwi sam. Głowa mimjuz pęka. Nie mam do niego siły. Do tej pory brał sterydy i odblok ma własną rękę i właśnie tak się to skończyło ze nie możemy mieć dzieci ale do niego nic nie dociera.

Lekarz umówiony dopiero na 19 kwietnia:-(
wiesz co, patelnia walnac to za malo, czy masz kogos kto moze mu przemowic do rozsadku?

Tynkaa tak współczuję ci
bardzo :( Jak bym mogła ci jakoś pomóc to bym pomogła ale nie wiem nawet jak .
Czemu dobrych ludzi takie sytuacje spotykają ...

Moniusia możesz mi napisać skąd twój mąż miał pregnyl i jak go stosował i w jakiej dawce?

Mój poszedł do androloga, który zrobił mu usg i stwierdził jakieś małe żylaczki i tutaj upatrywał przyczynę. Skierował go do szpitala na operację, dał pregnyl chyba 3x w tygodniu po 5000j.. następny androlog złapał się za głowę (bo ten pierwszy przepisał nie zlecając badań wcześniejszych) i kazał odstawić, następny lekarz też powiedział, że nie wie czemu miało to służyć..
I, że to jest leczenie sprzed kilkudziesięciu lat..
I w sumie tyle.
Niech nic nie robi na własną rękę, to najgorsze co może być, to i tak nic nie pomoże jak będzie to w siebie pakował, tak mi się wydaje..

xbum: korzystaj z pogody :) U mnie deszczowo, ale w miarę ciepło.

tynka: a ten lekarz na 19.04 to androlog? Może wcześniej da radę do jakiegoś urologa albo endokrynologa? Zastanawiam się też czy ginekolog nie mógłby czegoś poradzić jakby terminów nie było szybciej, bo jednak hormonalnie to podobne zaburzenia jak u kobiet. Branie takich leków na własną rękę to czysta głupota, bo można sobie narobić więcej szkody niż pożytku...

karola: powodzenia :) O której masz wizytę?

moniusia: jak tam przeczucia co do pojawienia się wyników? Myślisz, że będą dzisiaj czy jutro dopiero? Czy jeszcze później?

Ostatnia edycja:
reklama
KWIECIEŃ:
6.04: Karola - wizyta u ginekologa i podglądanie kropka
7.04: Anula - androlog
7.04: Xbum - USG
7.04: Moniusia - wyniki kariotypów
8.04: Xbum - prolaktyna
14.04: Luska - monitoring
16.04: Kruczyca - ślub
16.04: Xbum - prolaktyna
18.04: Xbum - wizyta u ginekologa