reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo dwóch ginekologów nie chce się podjąć leczenia. A ta wizyta jest u urologa ale on się specjalizuje tez w leczeniu niepłodności męskiej. Do poradni andrologicznej na starynkiewicza w W-wie się nawet nie dodzwoniłam, 7 razy dzwoniłam ale później jeszcze będę próbować.
Dziękuję za słowa wsparcia. Dla mnie to dużo znaczy.

reklama
tynka: na Starynkiewicza to w ogóle się ciężko dodzwonić :| Kiedyś tam dzwoniłam jak szukałam informacji o hsg i o wymaganiach do niego. Kochana, po to tu jesteśmy - żeby się wspierać w trudnych chwilach. Tulam.

xbum: korzystaj z pogody :) U mnie deszczowo, ale w miarę ciepło.

tynka: a ten lekarz na 19.04 to androlog? Może wcześniej da radę do jakiegoś urologa albo endokrynologa? Zastanawiam się też czy ginekolog nie mógłby czegoś poradzić jakby terminów nie było szybciej, bo jednak hormonalnie to podobne zaburzenia jak u kobiet. Branie takich leków na własną rękę to czysta głupota, bo można sobie narobić więcej szkody niż pożytku...

karola: powodzenia :) O której masz wizytę?

moniusia: jak tam przeczucia co do pojawienia się wyników? Myślisz, że będą dzisiaj czy jutro dopiero? Czy jeszcze później?

Chyba później, bo to 21 roboczych, a roboczych minęło dopiero 17. Choć Pani mówiła, że może być wcześniej.

Hey ....

Tynka tule .... silna babeczki z ciebie wiesz .... myślę że jak zaczął brać te badziewie to nie zastanawiał się nad konsekwencjami a oczy przesłonila mu myśl że " urośnie " .... teraz myślę że nie do końca on nie chce ....on porostu się wstydzi no i należy zadać mu pytanie co jest dla niego priorytetem .... ale łatwo nie jest bo facet mający problemy ze wzwodem nie czuje sie 100% facetem.... zaciągnij za uszy do lekarza .... rozmawiaj cie ....mów mu jak ci źle i jak cie to boli bo faceci są prości .... on zapewne widzi jak się męczysz ale nie wie jak ma pomóc tak to już z nimi jest .... medycyna idzie do przodu .... dr przepsisze jakieś specyfiki i będzie dobrze .... wszystko pewnie wymaga czasu ale zobaczysz będzie ci to wynagrodzone .. kurcze może ta silownia go tak wciągnęła ze nie potrafi z niej zrezygnować i ucieka tam bo tam problemy się kończą .... trzeba porozmawiać albo może wizyta u psychologa byłaby jakaś opcja ..... zawsze jak osoba obca spojrzy na nasz problem z boku to inaczej ....

Jugo rób betę :)

Jula milej laby .... człowiek czasami musi się zresetowac ....

Karola miłego podglądania kropka ....

Ness milej pracy :)

Moniusia :)

Bum Tobie również miłego ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula: ja już straciłam wiarę w ten cykl :( Opadły mi ręce na chwilę obecną.. Jakoś nie czuję, żeby się udało i nawet nie chce mi się iść na betę. Nie wiem czy to pogoda, czy po prostu muszę złapać oddech .Przygotowałam się już na kolejny. Kupiłam testy owulacyjne i czekają.

anula: ja już straciłam wiarę w ten cykl :( Opadły mi ręce na chwilę obecną.. Jakoś nie czuję, żeby się udało i nawet nie chce mi się iść na betę. Nie wiem czy to pogoda, czy po prostu muszę złapać oddech .Przygotowałam się już na kolejny. Kupiłam testy owulacyjne i czekają.

Doczytałam, że zrobiłaś test. No nie wiem.. a który dc? Dziwny przypadek u Ciebie też, w sumie podobny jak u mnie, ja tez bez clo nie miałam owulacji. A jak była to nie wiadomo dlaczego znowu się nie udawało. Ivf dużo by pokazało u Ciebie wydaje mi się.

Tynka kochanie współczuję sytuacji... Durne jednak te chłopy i tyle... Wiem że jesteś na niego zła i na ta cała sytuację i masz do tego pełne prawo. On na pewno to przeżywa. Sama wiesz jaki to cios dla jego "meskosci" i ego taki wynik. Tym bardziej ze całe lata pracowal na to żeby wyglądać "mesko" a teraz dowiaduje się ze jego krucha żonka ma więcej testosteronu niż on. My inaczej traktujemy takie problemy. Tez przezywamy ale nawet jeśli traktujemy jakiś wynik ambicjonalnie to staramy się go jak najszybciej poprawić. A dla faceta jeszcze takiego "koksa" pójść do lekarza i się przyznac ze nie ma wzwodu, testosteron prawie zerowy, nie może dać dziecka kobiecie która kocha to mega porazka. Musicie oboje ochlonac. Klotnie nic nie pomaga a w złości powiecie coś czego możecie długo żałować.

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Jugo test robilas ? to ja jakoś nie doczytalam ... trudne to wszystko .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry