reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis - przy dziewczynka można bardziej zaszaleć, ale moja lubi ubiór sportowy , w lecie kiecki mogą być ale na jesień już tylko getry i spodnie dresowe nawet jensy odpadaja , teraz były fajne wyprzedaże w smyku i mój Maks już prawie wszystko ma na jesień :-)

Nessi- korzystaj :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pierdziu. 2 godziny prasowalam a 8 stron do nadrobienia [emoji23][emoji23] nastepna @ 20.09. Ktos pytal o testowanie- u mnie to za jakies 3 tygodnie ☹️☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo moje dziecko dopiero poszło spać [emoji4]

Nessi działaj , działaj wiesz ja ci tam ten cykl przepowiedziałam [emoji6]

Znów mnie ten ząb boli , a raczej dziąsło , więc agnesis to nie ciąża [emoji23] mojemu ten filmik pokazałam to , aż przez 5 min w szoku był [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Wiesz, jest praca i jest praca ...A prawda jest taka, że teraz papiery z wykształceniem dobrze służą jako papier toaletowy. Bo i tak każdy zwraca uwagę na doświadczenie. A to z kolei już ciężej zdobyć. Ja po studiach z logopedii, bujałam się tyle czasu zanim ktoś dał mi szansę na 4 miesiące. Po 4 dostałam jeszcze pół etatu pewnego, i gdzie teraz nie zadzwonię by się dowiedzieć - to, to co mam już im wystarcza. A pół roku wcześniej słyszałam" No tak, ale Pani nie ma doświadczenia''.
A nie zgodzę się, że studia dzisiaj o kant doopy... No chyba, że ja jestem wyjątkiem.
Ja skończyłam germanistykę na UW. Właściwie od razu po licencjacie dostałam pierwszą pracę za całkiem niezłe pieniądze. Pracowałam w firmie rok. Zwolniłam się sama, bo miałam w ciul obowiązków, co nie było adekwatne do pensji. Szef chciał mnie zostawić, ale powiedziałam, że zdecydowanie nie za te pieniądze. Poza tym dostałam proozycję pracy w firmie, w której obecnie pracuję. Już po kilku miesiącach podwoiłam tamtą pensję (podstawa+prowizja). Dostałam też propozycję z kolejnej firmy, ale szef dał mi podwyżkę podstawy i mnie nie puścił. Zresztą z niechęcią bym zmieniła, bo dobrze mi tu. (tfu, tfu!) [emoji4]Szef ma 3 dzieci, więc rozumie co to rodzina, w razie potrzeby mogę pracować z domu lub wyjść wcześniej i słyszę tylko: "będę tesknił..." [emoji4]Pracuję jako handlowiec z niemieckimi klientami i lubię to co robię.
Śmiało mogę powiedzieć, że gdyby nie studia, nie byłoby mnie tu, gdzie teraz jestem zawodowo. Po 2.5 roku pracy zarabiam dużo więcej niż mój mąż po 8 latach w służbie... [emoji53] Z jednej strony cieszy, z drugiej dołuje...

Aaa i jeszcze jedno. Jak ktoś ciapa i nieogarnięty, to i papier z Oxfordu nie pomoże. Jeśli ktoś ma trochę oleju w głowie, jest zaradny, to i po zawodówce ogarnie się zawodowo i zawstydzi wielu z dyplomami. [emoji4]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ooo moje dziecko dopiero poszło spać [emoji4]

Nessi działaj , działaj wiesz ja ci tam ten cykl przepowiedziałam [emoji6]

Znów mnie ten ząb boli , a raczej dziąsło , więc agnesis to nie ciąża [emoji23] mojemu ten filmik pokazałam to , aż przez 5 min w szoku był [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum, ostatnio byliśmy w Pułtusku, stamtąd i okolic pochodzą sławetne Chłopaki do wzięcia. Poszliśmy na spacer nad Narew, a tam takich dwóch gości jak z tego serialu. [emoji23] Mąż aż zdjęcie im zrobił. Białe skarpetki + sandały, itd... [emoji23][emoji23][emoji23]

Eveee ja to nawet nie wiedziałam , że takie coś leci w tv ... Kiedyś coś na reklamie widziałam o rolniku , rolink szuka zony czy cos takiego to padlam [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Eveee ja to nawet nie wiedziałam , że takie coś leci w tv ... Kiedyś coś na reklamie widziałam o rolniku , rolink szuka zony czy cos takiego to padlam [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja oglądałam to, gdy do rodziców jeździłam, bo oni mają polsat play, a ja nie mam. [emoji12] Dobry jest Bandziorek, Rysiek, Jareczek... [emoji23][emoji23][emoji23]

" I jak to mówią, koniec miłości, majtki na dupę" - mama Jareczka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

agnesis to kawal chłopa [emoji4] porod naturalny?

Nessi a pisalam ze zapalenie dziasel bedzie mial , biedaczek [emoji19] moj staruszek raz tez mial, a w ogole czego on nie mial robionego ... Nie dosc , ze jajurek nie ma to i dyndoka też [emoji39]

wff2krhmvaem9yip.png

Kot gender [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee a ja mam polsat play , musze zobaczyc kiedy to leci [emoji23]

Paraplu hahahaha , ja do dzisiaj nie wiem czym on tam sika [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
A nie zgodzę się, że studia dzisiaj o kant doopy... No chyba, że ja jestem wyjątkiem.
Ja skończyłam germanistykę na UW. Właściwie od razu po licencjacie dostałam pierwszą pracę za całkiem niezłe pieniądze. Pracowałam w firmie rok. Zwolniłam się sama, bo miałam w ciul obowiązków, co nie było adekwatne do pensji. Szef chciał mnie zostawić, ale powiedziałam, że zdecydowanie nie za te pieniądze. Poza tym dostałam proozycję pracy w firmie, w której obecnie pracuję. Już po kilku miesiącach podwoiłam tamtą pensję (podstawa+prowizja). Dostałam też propozycję z kolejnej firmy, ale szef dał mi podwyżkę podstawy i mnie nie puścił. Zresztą z niechęcią bym zmieniła, bo dobrze mi tu. (tfu, tfu!) [emoji4]Szef ma 3 dzieci, więc rozumie co to rodzina, w razie potrzeby mogę pracować z domu lub wyjść wcześniej i słyszę tylko: "będę tesknił..." [emoji4]Pracuję jako handlowiec z niemieckimi klientami i lubię to co robię.
Śmiało mogę powiedzieć, że gdyby nie studia, nie byłoby mnie tu, gdzie teraz jestem zawodowo. Po 2.5 roku pracy zarabiam dużo więcej niż mój mąż po 8 latach w służbie... [emoji53] Z jednej strony cieszy, z drugiej dołuje...

Aaa i jeszcze jedno. Jak ktoś ciapa i nieogarnięty, to i papier z Oxfordu nie pomoże. Jeśli ktoś ma trochę oleju w głowie, jest zaradny, to i po zawodówce ogarnie się zawodowo i zawstydzi wielu z dyplomami. [emoji4]

Nie w szkolnictwie kochana ...znaczy papier ważny - ale wiele się nie zdziała ;) Pomijam fakt, że na większość państwowych placówek wymaga się ''znajomości'' by się dostać :) A płacę blokuje ''karta nauczyciela''. A dyplomowanych nauczycieli nikt nie chce - są zwyczajnie dla szkoły ''za drodzy''.

Widzę koleżanka też po UW :)
P.S. Dziewczyny dzięki za 'doping''. :D Przyda się ...chociaż mój już śpi i nie wiem czy dobudzę :D:D
Za długo siedziałam w łazience ehh ...
Dobranoc! :D

Do góry