reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A czemu on nie ma dyndoka!!! :)
Hahaha mial kamienie na cewce moczowej i musieli nu go obciąć [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

agnesis to kawal chłopa [emoji4] porod naturalny?

Nessi a pisalam ze zapalenie dziasel bedzie mial , biedaczek [emoji19] moj staruszek raz tez mial, a w ogole czego on nie mial robionego ... Nie dosc , ze jajurek nie ma to i dyndoka też [emoji39]

wff2krhmvaem9yip.png

Naturalny :o

karola ogarniesz na spokojnie i lepiej za wczasu [emoji4]
Ja mialam wszystko na tip top w 30tc , zakupione wszystko , wyprawka 2x większa niz miala być , nawet lozeczko rozłożone bylo i dobrze bo w 33tc w szpitalu byłam i zostalam do konca , wiec tatusiek tylko ubrac lozeczko mial [emoji4]
Dasz rade ! [emoji6]

agnesis ale marzy mi sie praca , ale jak mi to moj P mowi , pojde dopiero jak drugie dziecko do przedszkola będzie chodzić ! [emoji16]
Gorzej jak sie drugiego nie doczekam i do głowy dostane [emoji23]
Twój Cię do pracy nie goni ...ale mojej koleżanki mąż gonił ją zaraz już po roku ..dziewczyna nie miała matury, po ogólniaku też i zawodu żadnego ...zrobiła kurs na paznokcie i tyle .. a teraz każdy taki kurs może sobie zrobić, więc nie miała gdzie podjąć pracy. Najlepsze jest to, że dziewczyna zawsze miała bardzo duże ambicje , ale bardzo źle się uczyła ..w szkole podstawowej przechodziła tylko dzięki swojej przyjaciółce, która ją tak ciągnęła do 8 klasy, potem w średniej też musiała mieć jakąś pomoc ..bo nie wierzę, że się uczyć nagle zaczęła jak jej więcej w domu nie było jak była. Dobra - wracam do meritum ..w domu miała ciągłe kłótnie i awantury. Bo jedna pensja to starczało na styk, a gdzie jakieś inne potrzeby ..Jak mąż znalazł jej pracę, to ona oświadczyła mu że jest w ciąży :) Nie to, że hop-siup, tylko planowała od początku nie mówiąc mężowi ...facet się wściekł - ciąża - środków do życia brak, jak żyć ? Historia kończy się tak, że uratowało ich 500+ , Bez tego by chyba kamienie gryźli.

A odnośnie 500+ to ja jestem''gorszego sortu'' :) więc zdecydowanie jestem wkurzona na ten program :D

Mając takiego faceta i taka sytuację nie decydowalabym się na drugie dziecko. A jak ktoś chce pracować to wykształcenie nie jest ważne. Co innego jak jest malutkie dziecko to rozumiem.

Nessi spoko te 500+ jest porażką! U Kuby w klasie były dwie siostry, ich bezrobotna matka miała jeszcze dwie córki, razem 4, czyli 2000+ do tego inne zasiłki, alimenty... a dziewczynki przychodziły w brudnych ubraniach i bez butów na zmianę. Mama zawsze z fajeczka. To ja się pytam gdzie są te pieniądze, nawet jak w maju jej wyrównanie wyplacili to kapcie chyba można kupić? Za moje podatki fajki i alkohol.
Wielu osobom te pieniądze pomogły i ok, ale zero kontroli nad tymi, którzy pieniądze wydają na siebie.

reklama
Nessi nie no nam starcza , P robi u siebie i ma dobrze płatne fuchy więc jest ok.
A odnosnie 500+ ja dostalam ! Ale tylko na rok będę mieć , bo za rok nam juz dochody przekroczą [emoji39]
No widzisz ja to bym chciała , ale P jest tego zdania , ze mam z małą być jak najdłużej w domu , a po drugie on chyba też z domu tak nauczony [emoji52] teściowa w domu siedziala , dzieci chowala a stary robił... Ale nie to nie do mnie [emoji1]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry