reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Matko u mnie @ ma "nie być" dopiero 26 a dzisiaj w nocy obudził mnie taki ból lewego jajnika że cała noga aż do stopy mi zdrętwiała i tak jakiś czas to trwało aż zasnęłam a nie dawno wstałam i dalej mnie boli z lewej strony. Kurcze mam nadzieję że to nie na @ bo za wcześnie jeszcze.. Jak myślicie, od czego to?

reklama
ancona nie mam pojęcia, ale też miałam przedwczoraj w nocy masakryczny ból podbrzusza i to nie było z cyklu "wmawiania sobie" tyle, że ja już czekam na @ a Ty masz jeszcze tydzień jak widzę. A miałaś już podobne bóle, że sugerujesz @?

Mitaka no właśnie przed @ to zawsze raczej tylko piersi mnie bolały a bóle jajników to mam ale na owulację a to już było, i dlatego ten dzisiejszy jest taki dziwny... :confused:
a tak bardzo nie chcę @ już oglądać...

Ehh trudno coś stwierdzić przed terminem głupiej @ jak widzę. Wytrzymaj jakoś do 26 to już tylko (aż) 5 dni. Ja teraz czytam o tym jak powinna szyjka wyglądać przed okresem albo w ewentualnej wczesnej ciąży-tyle że mojej to ja nigdy dosięgnąć nie moge, no i weź tu coś się dowiedz wcześniej

Ja czytałam o tym wczoraj i jak piersi zmieniają się na początku ciąży ale samej ciężko jest cokolwiek stwierdzić zwłaszcza przed terminem @ bo objawy się pokrywają.

Nom dokładnie piersi-może być to ale może być i @, szyjka-może być to ale może być i @ itd itp. Ciężkie jest życie staraczek

reklama
Nie zrobiłam dzisiaj wyników, spóźniłam się:( ale w sumie to dobrze wyszło, bo pieniędzy by mi nie starczyło. Strasznie drogie to wszystko :( ale już pożyczyłam brakującą kwote i lece jutro.

Do góry