reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

lla84;9556381]należy skopiować ten link: http://i49.tinypic.com/2i8ueir.jpg i wkleić do przeglądarki wtedy to zdjecie się otworzy, nie umiem inaczej tego zrobic...[/QUOTE]

GRATULUJE :-)

reklama
właśnie mam taki problem, że test biały wykonałam wczoraj i ma wyraźniejszą kreseczke, test ten zakupiłam na allegro za 1,40 i wyszedł do 5 minut, natomiast drugi zakupiłam w aptece nazywa sie Quixx no i druga kreseczke jest strasznie blada pojawiła sie po 5 minutach i do tej pory pozostaje bez zmian. Nie wiem co myśleć bo sądze, że dzisiejszy test powinien być wyraźniejszy a jest na odwrót...

szyszunia dzisiaj ide zrobić swoją grupe, a męża musze dorwać jakoś w przyszłym tygodniu.
Musze poczytać w necie o tym konflikcie serologicznym.

ello zrób swoją jak będziesz miała rh+ to męża już nie musisz robić. Tak mi ktoś pisał wcześniej jak ja sobie robiłam, chyba Neta, że ona grupy krwi męża nie zna nawet

szyszunia no to czekamy na dobre wieści w takim razie bo tempka obiecująca

reklama
Witam się. @ przyszła jak w zegarku :dry:

szyszuniu
piękna tempka trzymam z całych sił &&&&&&!!!! Musisz dać dobry przykład w lutym :tak::tak:

ello u nas był konflikt i pamiętam że po pierwszym poronieniu jeszcze przed urodzeneiem córki dostałam zastrzyk od razu z immoglobuliny

mitaka ciiiiiiiiiiiiiiiiiicho nic nie przyjdzie!

Do góry