reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Witam się niedzielnie, widzę, że cisza nastała :happy2: Jakieś nowe teściki?

Jak się zafasolkowane nasze czują? Wszystko ok mam nadzieję:tak::tak: :tak::tak::tak::-)

Za oknem okropny śnieg... Ja chcę już wiosnę, nie mogę już tej zimy, jakoś dołująco działa na mnie, niech już słoneczko ładne świeci, jakoś weselej będzie.

madziulka trzymam &&&&&&&&&&&&&& :happy::-)

ello jak tam? @ nie ma mam nadzieję ?

mjaa jak samopoczucie?

paola co u Ciebie?

mitaka jesteś?

Padnięta jestem po pracy a jeszcze synuś chory... pełnia szczęścia.

Właśnie wpadłam żeby napisać :) 2 brak, ale testu na razie nie robię, bo nie chcę się ponownie rozczarować :( Chociaż może powinnam

To jest beta HCG czyli hormon ciążowy (właśnie ten hormon wykrywają testy ciążowe). Beta jest robiona z krwi, jest najpewniejszym potwierdzeniem ciąży, no i można zaobserwować czy przyrasta prawidłowo. U nas badanie kosztuje chyba 32 zł, czasem lekarz zleca jak ma wątpliwości. A co u Ciebie? @ nie przyszła jak widzę. Jutro poniedziałek, możesz zrobić betę to wieczorem będziesz wszystko wiedzieć :-)

To jest beta HCG czyli hormon ciążowy (właśnie ten hormon wykrywają testy ciążowe). Beta jest robiona z krwi, jest najpewniejszym potwierdzeniem ciąży, no i można zaobserwować czy przyrasta prawidłowo. U nas badanie kosztuje chyba 32 zł, czasem lekarz zleca jak ma wątpliwości. A co u Ciebie? @ nie przyszła jak widzę. Jutro poniedziałek, możesz zrobić betę to wieczorem będziesz wszystko wiedzieć :-)

A gdzie tą betę mogę zrobić?

Test to zwykły ciążowy, jesteś po terminie @ to powinien wyjść już a betę w laboratorium każdym się zrobi, ja robię zawsze w sieci Diagnostyka, w każdym mieście są chyba, wyniki mam już tego samego dnia po 15. Jak pójdziesz robić betę to od razu warto morfologię zrobić skoro już i tak pobierają krew.

Już kumam, musze iść na wyniki żeby krew mi pobrali, tek się teraz zastanawiam nad testem do apteki daleko nie mam :) muszę stwierdzić że to forum strasznie mnie nakręca pozytywnie. Dziewczyny jesteście super! Im dłużej tu jestem tym moje nastawienie staje się bardziej pozytywne.

reklama
Do góry