waiting4beans
Fanka BB :)
Kurcze demsik ale dupa byłoby fajnie jakby się jednak udało ale nie będę ci nawac nadzieji bo sama wiem jak to jest. Ale myślę że ( i mam nadzieję) że inseminacji wystarczy bo w sumie ominie się etap jajowodów i nie trzeba będzie się o in vitro martwić . tak czy siak jeszcze 3 miesiące macie starań więc może .....
A u mnie okazało się że będzie syn. Przyznano szczerze że na początku było mi trochę smutno i czułam się rozczarowana bo napalilam się na Tośkę. Już widziałam jak robię jej dwa kucyki a ona ma takie Ludwiki w oczach bo będzie mała lobuziara a mi tu jądrami maleć przed oczami macha. Niby lekarz mówi że może się po zmieniać jeszcze ale jemu to na chłopca wygląda. Tak więc chyba bedzie Leoś.
Zobacz załącznik 718901
I jeszcze się dupą do matki wypiął !!!!
A u mnie okazało się że będzie syn. Przyznano szczerze że na początku było mi trochę smutno i czułam się rozczarowana bo napalilam się na Tośkę. Już widziałam jak robię jej dwa kucyki a ona ma takie Ludwiki w oczach bo będzie mała lobuziara a mi tu jądrami maleć przed oczami macha. Niby lekarz mówi że może się po zmieniać jeszcze ale jemu to na chłopca wygląda. Tak więc chyba bedzie Leoś.
Zobacz załącznik 718901
I jeszcze się dupą do matki wypiął !!!!