reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Kurcze demsik ale dupa :wściekła/y::wściekła/y: byłoby fajnie jakby się jednak udało ale nie będę ci nawac nadzieji bo sama wiem jak to jest. Ale myślę że ( i mam nadzieję) że inseminacji wystarczy bo w sumie ominie się etap jajowodów i nie trzeba będzie się o in vitro martwić :eek: . tak czy siak jeszcze 3 miesiące macie starań więc może .....

A u mnie okazało się że będzie syn. Przyznano szczerze że na początku było mi trochę smutno i czułam się rozczarowana bo napalilam się na Tośkę. Już widziałam jak robię jej dwa kucyki a ona ma takie Ludwiki w oczach bo będzie mała lobuziara a mi tu jądrami maleć przed oczami macha. Niby lekarz mówi że może się po zmieniać jeszcze ale jemu to na chłopca wygląda. Tak więc chyba bedzie Leoś.
Zobacz załącznik 718901
I jeszcze się dupą do matki wypiął !!!!

reklama
Codziennie zaglądam ale z pisaniem gorzej.wczoraj byłam u znajomej która niedawno urodziła ma śliczna córeczkę
dziś w pracy dowiedzialam się ze koleżanka która niedawno wróciła z macierzyńskiego znowu jest w ciąży.
Ucieszyłam się z jej szczęścia ale łzy pojawiły mi się w oczach. Jak kupowałam wczoraj ciuszki dla dzieciatka koleżanki to stałam i glaskalam body- ja juz chyba nie normalna jestem

Demsik Wiesz ze cie doskonale rozumiem i co jak co ale glaskanie body z utesknieniem to dla mnie nic dziwnego. Nie wiem co mam ci powiedzieć bo wiadomo ze nic cie nie pocieszy oprocz ciazy. Nie bede mowila ze moze nie bedzie tak zle i sie uda bo wiadomo jak jest. Nie pozostaje wam nic innego jak walczyc z pomoca medyczna
A skoro plemniki macie sprawne to mam nadzieje ze sama inseminacja pomoze.w koncu jest to ominiecie czynnika niedroznosci j. Styczen juz niedługo. Trzymam kciuki i mam nadzieje ze w sylwestra 2017 nie napijesz sie szampana chyba ze piccolo a do tego czasu jakos dasz rade. Zwlaszcza ze masz kochanego synka wiec moze jego obecnosc ci chociaż troche pomoże w tych wrednych oczekiwaniach na kolejny skarb.

Hej :-)

Ja pisałam ( w tym zeżartym poście), że u nas póki co nie ma starań, nie myślę na razie o dziecku kolejnym, jakoś mi się odechciało totalnie.
Poza tym mam trochę problemów zdrowotnych więc na razie na tym się skupiam.

Mam nadzieję, że będziemy w kontakcie :tak:

reklama
Do góry