reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Wódz Tęga Pała haha

A mi chyba jajo pękło albo zaraz pęknie bo wstałam a tu w cycach pełniej. Chyba, ze sobie jaja robi, ale to jutro go dorwe i zobaczY

Czuję się jak kochanka własnego męża-wpadł do domu przeleciał mnie, pa kotku i wrócił do pracy :p

Ostatnia edycja:
Mam megaaa pozytywny test owu taki, ze krecha dwa razy mocniejsza i grubsza rano i teraz też...pani z monitoringu się pomylała wczoraj nie pękł i dzisiaj pewnie też nie pęknie, a jak wczoraj miał 23,6 to dzisiaj ma 25,6- a jak w ogóle nie pęknie...? bo i tak już ogromniasty jest.... bu łe hyyy. Muszę wytrzymać do jutra jakoś

Pobudka :happy2::-D

Ja już praktycznie popakowana na wyjazd. Dziś jadę do koleżanki, która urodziła blisko 3 miesiące temu. Do tej pory jakoś się nie mogłam wybrać. Ona zaszła w ciążę ponad miesiąc przede mną i jakoś tak było mi ciężko się z nią spotykać. Ale w końcu się wybiorę, muszę coś dla dzieciaczka zakupić jeszcze.

Ancona
Ty miałaś testować hop hop :confused:

Demsik Ty już też się pakujesz? Niedługo test?

reklama
Dziękuję Szyszunia już dobrze. Nie wiem co to była za choroba, jakiś wirus chyba musiał być, teraz już nic mu nie dolega i oby tak pozostało :tak: A Ty jak się czujesz?

Do góry