reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

reklama
mamaTomweczka ja jestem dopiero początkującą w staraniach więc nie obserwowałam tak dokładnie nigdy swojego cyklu. Staramy się o pierwszą dzidzię dopiero. Jedyne co miałam wcześniej to plamienia okoloowulacyjne z tym że skończyły się one jakoś ze 3 lub 4 m-ce temu.

Wanda, KP ja też z podobnymi doświadczeniami...córkę urodziłam dwa miesiące po 20-tych urodzinach :-D I nie ukrywam że z Młodą zaszłam w ciążę po tygodniu od rozpoczęcia starań :-D Nic nie liczyłam , nic nie myślałam-samo wyszło :-D
A teraz...ehhhh...szkoda gadać :no:

Kochane nie jestem w stanie Was nadrobić ...niestety :baffled:
Ale jestem z Wami i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć Dziewczęta! Dzisiaj bsrdzo, bardzo dokładnie przeanalizowałam swoje cykle i stwierdzam, że się pomyliłam:( nie wiem jak to się stało ale wychodzi na to,ze @ powinnam dostać 6 lub 7.08, jeśli tak to znaczy również, że nasze staranki były tylko dla przyjemności bo wypadły 3dni po owulce, a to już chyba za poźno:( no nic mi nie pozostaje tylko czekać. Prosze tylko o zmiane daty na liście! Dzięki:)

Sierpień 2013

KPe007 - termin @ 03.08
Lothien - termin @06.08
waiting4beans - termin @ 07.08

madziakowalik - termin @08.08
madziolina_p - termin @ ok 10.08
żabucha - termin @ 10.08
wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
tamaguczi - 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08
Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
Conti - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
mycha05 - termin @ 31.08
Dominikak86 - termin @ 31.08

Piaska
no wlasnie ja tak jak Ulika obstawialabym ze on juz nie peknie :/ jakos strasznie szybko Ci urosl. jaka mialas dawke Clo? mialas w ogole jakies do niego wskazania? bo mogl Cie faktycznie przestymulowac bo to strasznie dziwne ze w 10dc juz taki gigant! ale sie nie martw bo to nie pekanie jest powszechne, moze sie cos z tego zrobic ale bardzo czesto sie wchlaniaja. jak masz za kilka dni wizyte to zobaczysz co sie z nim stalo.

madzia1986 kiedy termin @? dopiszemy Cie do listy. &&&&&& za udany cykl! :)

No i @ nie ma..poczekam tydzień i robie powtórke testu;-)może jest jakaś nadzieja..chociaż pewnie się nakręcam niepotrzebnie..

KPE007 a robiłaś juz test teraz czy za szybko jeszcze na testowanie. Niestety tu teraz trzeba uzbroic się w cierpliwośc i czekac, wiem że to trudne bo jesteś w niepewności z dnia na dzień coraz bardzej myślisz że już może się udało.
A teraz który cykl się starasz? Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.

reklama
Andzia 15 robiłam test wczoraj rano, ale niestety wyszedł negatywny..a staram się dopiero pierwszy cykl..ale chciałabym żeby to już;-))cały czas miałam nadzieję, że się uda za pierwszym razem;-)niepoprawna optymistka;-)

Do góry