KPe007 - nie no, nie ma co się załamywać, płodne na pewno jesteśmy. Chodzi mi o to, że te 10 lat temu to ja zaszłam w ciążę jeszcze zanim o tym pomyślałam. O drugą starałam się dwa cykle. Teraz próbujemy w sumie trzeci cykl chyba. Jeszcze się nie łamię i nie mierze nic, tak na czuja póki co...
reklama
Marchew no niezle z ta temperatura.ciekawe czy przy owu jeszcze bardziej wzrośnie. Ja bym chyba gin wspominała o tym.
piaska a nie powiedzieli Ci ze trochę za duży ten pecherzyk? Gin mówił ze pęknie? A clo miałaś w jakiej dawce i w jakie dni?
piaska a nie powiedzieli Ci ze trochę za duży ten pecherzyk? Gin mówił ze pęknie? A clo miałaś w jakiej dawce i w jakie dni?
mamaTomeczka
Fanka BB :)
...
Ostatnia edycja:
mamaTomeczka
...
Ostatnia edycja:
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Piaska taki 37mm to raczej nie pęknie. Pękają tak 22-25mm. A zastrzyk się daje przy 18-19 mm, potem już nie. Więc coś Ci Twoi lekarze niedopilnowali...
Witajcie dziewczyny!! Rzadko tu zaglądałam muszę się do tego przyznać ale teraz na pewno będzie inaczej ;-)
Rozpoczęliśmy starania o dzidziusia. Pierwszego naszego ukochanego skarbka.
Temperatura mierzona i podniesiona, dni płodne tak jak trzeba wyliczane, za tydzień powinnam dostać @......ciekawa jestem jak to wszystko się zakończy...jestem strasznie niecierpliwa :-)
Rozpoczęliśmy starania o dzidziusia. Pierwszego naszego ukochanego skarbka.
Temperatura mierzona i podniesiona, dni płodne tak jak trzeba wyliczane, za tydzień powinnam dostać @......ciekawa jestem jak to wszystko się zakończy...jestem strasznie niecierpliwa :-)
Matik2012
hej dziewczyny ja dziś z lepszym humorem dziś ovu wyznaczył mi owulację na 31 i to by się zgadzało bo miałam taką ochotę :-) a w czwartek zaczęły mi piersi nabrzmiewać czyli wzrost progesteronu szybko bo zazwyczaj mam kilka dni po owu ale może to dobry znak wstrzeliliśmy się idealnie to zn. 3 dni przed owu w dzień owu i 1 dzień po owu no jak teraz się nie uda to normalnie nie wiem co zrobię
Jeżeli chodzi o jedzenie a płeć to nie chodzi o to co jemy w trakcie ciąży tylko min. 6tyg przed
białkowe jedzenie na dziewczynkę i samo ph się obniża mi z ok6 na 4,5 czyli idealnie więc zobaczymy , jest też taki wspomagacz naturalny o ph 4,5 przed staraniami i to można próbować bez diety bo sam utrzymuje to ph ale wiadomo zwiększamy szanse jedząc odp. bo wtedy można nawet w owulację próbować . zobaczymy ale jestem ciekawa co to będzie
trzymajcie kciuki a ja za was żeby Wam się udało
Jeżeli chodzi o jedzenie a płeć to nie chodzi o to co jemy w trakcie ciąży tylko min. 6tyg przed
białkowe jedzenie na dziewczynkę i samo ph się obniża mi z ok6 na 4,5 czyli idealnie więc zobaczymy , jest też taki wspomagacz naturalny o ph 4,5 przed staraniami i to można próbować bez diety bo sam utrzymuje to ph ale wiadomo zwiększamy szanse jedząc odp. bo wtedy można nawet w owulację próbować . zobaczymy ale jestem ciekawa co to będzie
trzymajcie kciuki a ja za was żeby Wam się udało
reklama
Jak rozpoznajecie dni płodne z naturalnych obserwacji organizmu, u mnie owulacja powinna wystąpic dziś lub jutro a ja nie bardzo widzę objawy które mogłyby świadczyc o owulacji jedynie co to wczoraj lekko czułam tak jakby kłucie jajnika a tak poza tym to nic.