karotka a moze to fasolcia jednak ?
zrob tesciora, a najlepiej lec na betke, ona wszystko wyjasni
a tak jak pisze
piaska taniej na pewno wyjdzie
piaska Ty jeszcze przed owu dobrze widze ? ja wlasnie po, choc totalnie nie trafilam, eh ginka mowila jedno, ze owu bedzie prawdopodobnie w 16dc, a przyszla pozniej niz zwykle, w 18dc, nie wiem czy to za sprawa urlopu i zmiany klimatu czy co....
chcialam uniknac sytuacji z przesadzeniem staranek, a tu znowu zbyt wczesnie zaczelam, i obawiam sie ze znowu sie nie zgralam w czasie bo spokojnie mozna bylo zaczac w 16 a nawet 17dc a nie 15 jak gin kazala
no ale sama bym glowe dala sobie uciac za ta owu w 16dc, spadek byl ale niestety za Nim kolejny zamiast wzrostu.
paulinka o moich cyklach pisac nie bede bo dobrze wiesz jakie sa, ale fakt faktem moge powiedziec jedno - anty bralam 8 lat z malymi przerwami i po odstawieniu co mnie zaskoczylo cykle piekne co 28 dni, owu w 14 dniu, ale od marca cos sie namieszalo, niestety nie wiem co i teraz tendencja jest do 31-33 dni
i kurcze przez to jak teraz ciezko wykryc owu, bo nawet gdybym temp. nie mierzyla to stawialabym na 16-17dc a tu znowu niespodzianka.Wiem, ze jesli malpa znowu przyjdzie od razu zaopatruje sie w ziolka, znaczy sie w Nie zaopatruje sie juz w przyszlym tygodniu ale poczekam do @ ewentualnej z zastosowaniem. Jak sie czujesz po Nich ?
kpe a ile juz jestes po @ ?