reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Cześć dziewczyny,

Poczytałam co naskrobałyście dzisiaj i idę spać.
Owulka była, działaliśmy przed weekendem i w weekend i jeszcze dzisiaj poprawimy;-):-). Oby owocny okazał się ten cykl...

Dobranoc kochane

reklama
a ja za to wszędzie widzę rodzinki z więcej niż 1 dzieckiem, z dość małą różnicą wieku :confused2: i za każdym razem myślę, że to takie proste skoro tyle rodzin tak chodzi po ulicach :confused2:
malinaa Gabryś jest z 18.02 :-D 5 kg mówisz? Gdzieś Ty go zmieściła??? :rofl2:

a na wschodnim wybrzeżu burza że hej ho :szok: pogoda się popsuła, chyba pora wracać do domu...

Nusska czyli Ty HSG już miałas? I jak tam? A co do pecherzykow to nie sprawdzając czy pękł?

Za wszystkie dziewczyny &&&&&& a ja zmykam spać bo mnie @ wymęcza...

witam, trochę późno ale u nas 1 godz wcześniej :-)
Staram się już 4 miesiąc a w zasadzie od 2011 rok ale z przerwami jak widać w podpisie 2 razy nie udanie
Choć wczoraj mąż powiedział ze będzie zosia i koniec :tak:
Zaglądam też na forum planowanie płci to tak przy okazji ;-) a nóż się trafi na dziewczynkę bo 2 chłopców bliźniaków już mam 11 latków
ja mam @ wyznaczoną na 14.08 teraz w trakcie owu lub po właśnie trochę dziwnie bo mogłabym się wczoraj założyć ze miałam owu wczoraj rano ale dziś mnie tempka zaskoczyła i bóle .
Jeżeli zerkniecie to zauważycie że na moim wykresie są 2x pozytywne testy owu bo tak to wyglądało w czwartek test jest jakaś kreska w sobotę 0 nic cały dzień 4/5 testów nic nie pokazał a wczoraj ok 18 pokazał dziś już słabiutko , więc nie wiem co się dzieje .
A przeczytałam że są tu już dziewczyny które długo się obserwują i mają wiedzę :-)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za starające się &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej hej:) ja bylam w Lipcowych starankach ale dzis przyszla @ wiec dolaczam do Was- bedzie to moj 2 cykl staran - dzis 1 d.c - troche mnie zaskoczyl poprzedni cykl bo byl tylko 26 dniowy.. no ale coz trzeba myslec pozytywnie o kolejnym cyklu;) :rofl2:

hej hej :**

Dorcia u Nas to 9 cykl staran, nie zalamuj sie bo nie mozna Nam tak myslec, musimy uwierzyc same w siebie a tu lezy pies pogrzebany i przede wszystkim odblokowac glowki :tak:

żabucha no to teraz trzymam kciuki za powodzenie staranek :DDD u Nas staranka od jutra - tak kazala ginka, sadzac po pecholku - 14x16mm, szkoda ze tylko jeden, z dwoma wieksza szansa, ale wazne ze jest - sprawdzilam juz metody 6 dni pod rzad, sprawdzilam co dwa dni, wiec teraz kolejna - minimalizm :wściekła/y: czyli seksowanie sie w owu i po.

susel ja nie mialam stricte HSG tylko laparoskopie, bo wykryto u mnie torbiel, ktora miala byc usunieta i przy okazji mieli zrobic badanie droznosci, ale w dniu zabiegu okazalo sie, ze torbiel zniknela :eek: wiec zrobiono tylko sama droznosc. Co sie stalo z torbiela nie wiem i pewnie sie nie dowiem, ale sadzac po wiedzy mojej poprzedniej gin wcale bym sie nie zdziwila gdyby w ogole jej tam nie bylo. Poprzedni cykl byl pierwszym po laparo, teraz jest drugi pelny dodatkowo drugi z Castagnusem. Zobaczymy, chcialam w tym cyklu 7dpo zbadac progest. i prolaktyne, ale kurcze nie wiem czy my wtedy jeszcze nie bedziemy na urlopie :crazy: najwyzej zbadam w kolejnym cyklu. A co do pecholi, to na pewno ginka sprawdzilaby po owu czy pekl, ale akurat tai glupi czas bo dzis wyjezdzamy na urlop, wiec w tym cyklu nie byloby jak ;-)ale moze to i lepiej...jeszcze troszke na luzie.

Dzien dobry dziewczyny,

Nuuuśka to trzymam kciuki za piękną owulkę&&&&&&&&&&&. Na urlopie bardziej na luzie, a relaks sprzyja płodności:-)

stazi24 widzę, że @ Cię znalazła... Może sierpień będzie szczęśliwy.

Matik2012 kojarzę Cię z któregoś miesiąca staraczek. Witaj. A co do owu, to u mnie tempka skoczyła w tym cyklu dzień po owu. Bo w sobotę wieczorem owu się zaczęła, w niedzielę tempka była bardzo nisko i skoczyła dopiero wczoraj. Temperatura może wzrosnąć do 4 dni po owulacji.

Dzien dobry:-)

No to zaczynam sierpniowy cykl... właśnie przyszła @. Troszke wczesniej niz powinna... mam nadzieje, ze mężul zdąży wrócić!:eek:
Pomyłam dziś okna, zaraz biore się za podłogi i w planach jeszcze sałatka, chyba jakaś @-owa wena mnie dziś dopadła;-)
MiŁEGO DNIA!:tak:

reklama
Hej, jestem na forum nowa. Staram się z mężem o pierwsze dziecka już od kilku miesięcy. Może sierpień będzie szczęśliwy:-)

Do góry