reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Piaska - całkiem możliwe. Ale nie chce zbzikować...
Od czasu porodu miałam hopla na punkcie @ pt. "Gdzie ona jest!? :wściekła/y:" a teraz zmiana w "Żeby tylko nie przyszła :crazy:" .

Mój to już nawet tego nie komentuje. Stwierdził, że i tak nie zrozumie :confused2:

wiikki - witaj. Obyśmy się spotkały na majówkach 2014 :)

reklama
Jenny: nie dziekuje zeby nie zapeszyc :) wiem, ze to dopiero pierwszy cykl, ale ja taka niecierpliwa jestem, a co najgorsze moj narzeczony (niedlugo mezus 23 sierpnia, pocieszajaco mowi, ze jak nie teraz to pozniej bedzie i tylko mnie drzazni :p

Straciatella: hihihi ja tez juz mam takie sny, co najgorsze idac ulica ogladam sie na kobiety z wozkami jak jakas nienormalna :)

Martusia - hee, ja też tak zerkam na kobiety z wózkami i te w ciąży... i sama chciałabym już zafasolkować.
Trzymam kciuki za testowanko.
Jenny - też trzymam kciuki :tak: do spotkania na majówkach 2014? :rofl2:

He he ja non stop oglądam rzeczy dla niemowląt na allegro:) nawet wózek już sobie upatrzyłam:) No i jakby nie patrzyć dla córci- jeśli będzie- kupuję już ciuszki:) dla chłopca mam po Mikołajku jakiś 14 kartonów:)

14 kartonów to robi wrażenie :-) hi hi Ja w sumie też mam kilka kartonów wypchanych po córci. Może jak ja bym miała chłopaka, a Ty córeczkę to się wymienimy :-D

Martusia mi ostatnio się udało za pierwszym razem ( mimo uwag lekarza, że bedę miala problemy ) także badz dobrej myśli, a ja trzymam kciuki, żeby się udało. Maj to idealny czas na rodzenie dzieci :)
Ja bym chciała mieć drugą córcię, ciuszków to mam tyle, że ona nie nadarza we wszystkich chodzić, bo tak szybko wyrasta.
Ja dużo kupiłam ciuszków w lumpeksach bo dzieci malo chodzą i są praktycznie jak nowe i takie śliczne :)

reklama
Hej Dziewczyny
co do problemów z zajściem w ciążę:to parę lat temu gdy brałam leki na wirusa szyjki macicy,to lekarz powiedział,że mam słabą szyjkę macicy,że pewnie nigdy w ciążę nie zajdę itp.W 2 albo 3 cyklu zaszłam bez problemu :-) koło mnie siedzi 1,5 roczny Tymonek :-) moja miłość największa.Dzieczyny,serio przy okresie starankowym postarajcie kochać się z partnerami rano,u mnie to podziałało.
Dziś przed chwilą zrobiłam test,kolejny,innej firmy-i tym razem płytkowy,a nie strumieniowy.Ciekawe czy 3 testy mogą się mylić...
Druga testowa kreseczka wyszła może po minucie,szybko w każdym razie

SAM_1457.jpg

Załączniki

• SAM_1457.jpg
    SAM_1457.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 50
Do góry