reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Nuuuśkawczoraj robiłam i dzisiaj robiłam iwczoraj strumieniowy dzisiaj płytkowy i dupa blada. Może przez te upały się opóźnił tak sądzę....
Raczej nie mam nadziei że jestem w ciąży i jestem w 99% pewna że jutro dostane albo nawet dziś w nocy tylko że to takie igranie na nerwach i niepotrzebne rozbudzanie nadziei bo wiadomo 1% jest. Zmęczona już tym jestem, bardzo bym chciała już dostać @ już nie chce się męczyć i łudzić:unsure::unsure:

Ok post nieaktualny. Zmora przylazła brak mi sił nawet na komentarz.:no2: 14 cykl stał się realny

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Sierpniowe Staraczki!
Przychodzę do Was z lipcówke... W lipcu się nie udało, to może sierpień będzie szczęśliwy czego sobie i Wam życzę :)

Susel Po starej dobrej znajomości czy możesz dopisać mnie do listy na 23 sierpnia? :)

aktualizuję listę, żeby jej nie szukac 10 stron wstecz, dopisuję się niestety na wrześniowy termin i Arcala też Cie dopisałam, witaj u nas :)

Sierpień 2013

karotka - termin @ ???
KPe007 - termin @ ???

madziakowalik - termin @08.08
ann_art - termin @08.08
Lebara - termin @09.08
- II??
madziolina_p - termin @ ok 10.08
- II
żabucha - termin @ 10.08
wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaPrawnik - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08

Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08
Arcala- termin @ 23.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @

Arcala witaj na sierpniowkach! Widzisz nawet nie zdążyłam Cię dopisać a już jesteś na liście :)
teraz z dopisywaniem przeze mnie będzie kłopot bo właśnie zaczynam wakacje. Napewno będę do was zaglądać ale pewnie wiecej czytać niż komentować czy aktualizować listę. Owu powinna przyjść za kilka dni i mam nadzieje ze uda nam się w nią wycelowac!

Waiting4beans strasznie mi przykro ze @przyszla :( dobrze widzę (na telefonie jestem) ze dopisałaś się na pierwszego września? Krótkie masz cykle,co?

Witam! ja również proszę o dopisanie do listy staraczek :)zaczęliśmy z mężem tak na serio się starać i zobaczymy co będzie:happy: to nasza pierwsza próba. Jeśli chodzi o termin @ to nie mam pojęcia. Odstawiłam tabletki i będę czekać. Od niedzieli (4.08) zauważyłam inny niż zawsze śluz, był ciągnący i przezroczysty. Wzięłam więc męża w obroty :) teoretycznie @ powinnam dostać za około 2 tygodnie więc będę Was informować :) No i oczywiście za Wszystkie trzymam kciuki i pozdrawiam!! buziolki ;-)

susel To udanego urlopu i baw się dobrze. Ja też jakoś teraz powinnam mieć owu. Niestety czekam jeszcze na przesyłkę z testami więc póki co codziennie się staramy :) Wiem tylko, że jest pęcherzyk, bo w poniedziałek miałam USG robione.

Asica86 Koniecznie informuj jak postępy :)

Martusia ja "odstawiłam" NuvaRing w styczniu i dostałam @ po 28 dniach...i teraz tez mam idealne @...niestety !!! Czekam pół roku na II...czy się doczekam ???:baffled:

Za wszystkie sierpniowe staraczki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dla mnie sierpień jest ostatnim miesiącem starań :baffled:

reklama
susel udanego urlopu, wypocznij i odstresuj się :happy:

dorcia a czemu sierpień i koniec??

a te upały to wcale nie sprzyjają prokreacji :szok: wczoraj miałam nadzieję A namęczyć, ale on lekko przymulony temperaturą był... :baffled: ja 5 min po kąpieli też już byłam cała mokra...

Do góry