reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

reklama
Madziolina! Gratuluje kochana! Cudownych i spokojnych pozostałych 8 miesięcy Ci życzę!

Dzieki Moniqua, a jak ty sie czujesz? Wszystko ok mam nadzieje.

Ann_art! No nie, czuje sie obrazona! :) co maja powiedzieć te dziewczyny, które sa po 35- roku życia? Np. Ja?

madziolina_p GRATULACJE!!! przepiekne kreseczki:tak:

A u mnie niemalże pewnie na 100% że ze staranek w tym miesiącu nici, a szkoda. No, ale nic zamówie sobie oeparol i we wrzesniu zebym nie wiem co to staranka muszą byc, juz chyba nic nam nie przeszkodzi!!!;-)

karotka - termin @ ???
KPe007 - termin @ ???
Lothien - termin @ ???
waiting4beans - termin @ 07.08

madziakowalik - termin @08.08
ann_art - termin @08.08
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Phoebe - termin @ 16.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08
Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08
applecrumble - termin @ 01.09

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny, no niestety do mnie przyszła @ już wczoraj, więc dzień wcześniej niż powinna, jeszcze do tego okropnie bolesna, ale już dzisiaj lepiej:)
Więc ja mogę chyba zacząć zakładać wątek wrześniowy 2013;)
Wczoraj się trochę dołowałam, ale dzisiaj już mi dużo lepiej, zakupiłam sobie olej z wiesiołka i zamierzam go przy tym cyklu stosować, czy któraś z Was mogła by mi przypomnieć jak? bo o ile dobrze pamiętam to od 1 dnia@ ale do kiedy? do środka cyklu mniej więcej? bo wszędzie piszą, o długoterminowych kuracjach, ale on się chyba nie nadaje do stosowania, jak już się okaże, że sie udało?

Boże czy u was też jest taki upał?!?! W Warszawie jest poprostu nie do wytrzymania! Dojechałam dzisiaj do pracy na rowerze, mokrzusieńka;)

Madzilona_p SERDECZNE GRATULACJE!!!:)

Lothien - w Łodzi też upał straszny, a jutro ma być jeszcze gorzej.
O wiesiołku słyszałam, że stosuje się go od pierwszego dnia @ do owulacji. Ale ja osobiście polecam też picie oleju lnianego Budwigowego tłoczonego w 10 stopniach C.

Karola, nie tylko Wy sie staracie juz dluuuugo! Nam w czerwcu wystukalo 4 lata juz. I jak widac, bez efektu. Ale wiem, ze możemy zajsc w ciaze, bo dwa razy juz sie udało.

sorry, agawa, że zapomniałam o Tobie :zawstydzona/y: nie śledzę teraz forum na bieżąco bo już świra dostawałam... ostawiam powoli wszystko co związane z tematyką starań /ciąży / dzieci itp.

boję się, że łapie mnie depresja... nic mnie nie cieszy, bardzo często płaczę bez konkretnego powodu, na nic nie mam ochoty, najchętniej bym tylko spała i nic nie robiła :-( nie wiem, czy to wpływ leków na tarczycę, czy one mogą powodować taką apatię czy moja psychaika siadła już kompletnie i to przez to...

do tej pory cieszyłam się, że jedziemy na wakacje do Chorwacji teraz ryczę bo wyjazd poszedł się chrzanić bo mój mąż nie chce brać wolnego w pracy bo boi się, że po powrocie nie będzie dla niego godzin :-( mąż pracuje po 14-16 godzin codziennie, ja siedzę sama w domu i łapię doła... za 3 tygodnie koniec wakacji i powrót do pracy, dopiero się deprecha zacznie :-(

reklama
Do góry