reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

reklama
Madziolina! Gratuluje kochana! Cudownych i spokojnych pozostałych 8 miesięcy Ci życzę!

Dzieki Moniqua, a jak ty sie czujesz? Wszystko ok mam nadzieje.

Ann_art! No nie, czuje sie obrazona! :) co maja powiedzieć te dziewczyny, które sa po 35- roku życia? Np. Ja?

madziolina_p GRATULACJE!!! przepiekne kreseczki:tak:

A u mnie niemalże pewnie na 100% że ze staranek w tym miesiącu nici, a szkoda. No, ale nic zamówie sobie oeparol i we wrzesniu zebym nie wiem co to staranka muszą byc, juz chyba nic nam nie przeszkodzi!!!;-)

karotka - termin @ ???
KPe007 - termin @ ???
Lothien - termin @ ???
waiting4beans - termin @ 07.08

madziakowalik - termin @08.08
ann_art - termin @08.08
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Phoebe - termin @ 16.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08
Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08
applecrumble - termin @ 01.09

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny, no niestety do mnie przyszła @ już wczoraj, więc dzień wcześniej niż powinna, jeszcze do tego okropnie bolesna, ale już dzisiaj lepiej:)
Więc ja mogę chyba zacząć zakładać wątek wrześniowy 2013;)
Wczoraj się trochę dołowałam, ale dzisiaj już mi dużo lepiej, zakupiłam sobie olej z wiesiołka i zamierzam go przy tym cyklu stosować, czy któraś z Was mogła by mi przypomnieć jak? bo o ile dobrze pamiętam to od 1 dnia@ ale do kiedy? do środka cyklu mniej więcej? bo wszędzie piszą, o długoterminowych kuracjach, ale on się chyba nie nadaje do stosowania, jak już się okaże, że sie udało?

Boże czy u was też jest taki upał?!?! W Warszawie jest poprostu nie do wytrzymania! Dojechałam dzisiaj do pracy na rowerze, mokrzusieńka;)

Madzilona_p SERDECZNE GRATULACJE!!!:)

Lothien - w Łodzi też upał straszny, a jutro ma być jeszcze gorzej.
O wiesiołku słyszałam, że stosuje się go od pierwszego dnia @ do owulacji. Ale ja osobiście polecam też picie oleju lnianego Budwigowego tłoczonego w 10 stopniach C.

Karola, nie tylko Wy sie staracie juz dluuuugo! Nam w czerwcu wystukalo 4 lata juz. I jak widac, bez efektu. Ale wiem, ze możemy zajsc w ciaze, bo dwa razy juz sie udało.

sorry, agawa, że zapomniałam o Tobie :zawstydzona/y: nie śledzę teraz forum na bieżąco bo już świra dostawałam... ostawiam powoli wszystko co związane z tematyką starań /ciąży / dzieci itp.

boję się, że łapie mnie depresja... nic mnie nie cieszy, bardzo często płaczę bez konkretnego powodu, na nic nie mam ochoty, najchętniej bym tylko spała i nic nie robiła :-( nie wiem, czy to wpływ leków na tarczycę, czy one mogą powodować taką apatię czy moja psychaika siadła już kompletnie i to przez to...

do tej pory cieszyłam się, że jedziemy na wakacje do Chorwacji teraz ryczę bo wyjazd poszedł się chrzanić bo mój mąż nie chce brać wolnego w pracy bo boi się, że po powrocie nie będzie dla niego godzin :-( mąż pracuje po 14-16 godzin codziennie, ja siedzę sama w domu i łapię doła... za 3 tygodnie koniec wakacji i powrót do pracy, dopiero się deprecha zacznie :-(

reklama
Do góry