karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
byłam dziś u dentysty, poprzednia dentystka powiedziała, że mam 4 zęby do leczenia, ale ostatnio pogorszyły się o niej opinie, że źle leczy, że leczy po kilka razy tego samego zęba, że ludzi na kasę naciąga, no i poszłam do innej kobitki z polecenia, super babeczka, okazało się, że nie mam NIC do leczenia!!!
natomiast zła nowina jest taka, że wyrzynają mi się ósemki
poszłam na zrobienie zdjęcia pantomograficznego i okazało się, że oby dwie ósemki leżą poziomo
nic nie mnie boli aczkolwiek dentystka poradziła, że skoro planuję ciążę to lepiej je usunąć (w szpitalu, ze znieczuleniem ogólnym) bo jak ruszą się podczas ciąży i zaczną boleć to wtedy będzie problem
kurcze, boję się, z jednej strony może one nigdy nie wyjdą ale z drugiej jak mnie złapie akurat jak będę w ciąży?
a poza tym najlepsze jest to, że najbliższe wolne terminy by usunąć te ósemki to .... uwaga... styczeń- luty! i co teraz? mam czekać z ciążą do tego czasu?
czy któraś z Was miała podobny problem z ósemkami?
natomiast zła nowina jest taka, że wyrzynają mi się ósemki
poszłam na zrobienie zdjęcia pantomograficznego i okazało się, że oby dwie ósemki leżą poziomo
nic nie mnie boli aczkolwiek dentystka poradziła, że skoro planuję ciążę to lepiej je usunąć (w szpitalu, ze znieczuleniem ogólnym) bo jak ruszą się podczas ciąży i zaczną boleć to wtedy będzie problem
kurcze, boję się, z jednej strony może one nigdy nie wyjdą ale z drugiej jak mnie złapie akurat jak będę w ciąży?
a poza tym najlepsze jest to, że najbliższe wolne terminy by usunąć te ósemki to .... uwaga... styczeń- luty! i co teraz? mam czekać z ciążą do tego czasu?
czy któraś z Was miała podobny problem z ósemkami?