reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

doska owocnego urlopu ;)

mamaTomeczka śmigaj po teścik, ja bym nie wytrzymała. trzymam kciuki za II
a co do urodzin wiosennych to masz rację lepiej rodzić na wiosne, ja jestem z czerwca i urodziny zwykle robię w plenerze i jest super, a i lepiej dla matki teraz mam Naduśkę z końca kwietnia i to idealny czas na rodzenie dzieci. Ale nawet jak sie w sierpniu nie urodzi to w we wrześniu będzie termin na czerwiec też dobrze ;)
a ja pozwolę sobie zmienić termin testowania z sierpnia na wrzesień
Statystyka:

Starających się w sierpniu: 50!!
Zaciążonych potwierdzonych: 4

Potwierdzone:

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II

Matik2012 - termin @ 14.08 II

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08

Staraczki:

MamaPrawnik - termin @ 14.08
Asica86 - termin @ 15.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08

krowkabordo - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08
Straciatella - termin @ 22.08
Poziomk@ - termin @ 23.08
Arcala- termin @ 23.08
maja35 - termin @ 24.09

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

wiikki - termin @ 06.09
Leemonca - termin @ 11.09

reklama
Witam ponownie!
Byłam dzisiaj w pracy i kurde nie mogłam wysiedzieć,bo korciło mnie żeby tu zajrzeć.
Jest tu was tyle starających się i wspólnie wspierających,że aż miło tu z wami być.
Ja przy pierwszych 2 ciążach nie miałam problemów z zajściem i mam cichą nadzieję,że przy 3 tez tak będzie chociaż może być trochę ciężej ze względu na wiek.Wsyscy się dziwią,że majac takie duże dzieci chcę nam się jeszcze jednego.Ja chcę bardzo jeszcze synusia ale jak wyjdzie 3 córcia,to też będe szczęsliwa bo najważniejsze,żeby było zdrowe.Pracuje obecnie w przedszkolu z dziećmi od 1 roku do 5 lat i już nie mogę patrzeć na tych maluszków i muszę te najmniejsze codziennie wyściskać i wycałować,żeby się nacieszyć.

Może jeszcze nic straconego i nie dostaniesz tej okropnej @.Tyle się naczytałam w internecie,że różne cuda się dzieją więc zawsze jest nadzieja.A od kiedy się starasz,bo nie czytałam Twoich wszystkich wcześniejszych postów.Pozdrawiam

Powiedzcie mi kobitki jak tu wkleic suwaczki,bo kombinuje i dalej ich nie mam.Niby je zapisalam w moim profilu ale jak tu pisze,to ich nie mam.

cześć dziewczęta :-) w sumie to nie wiem od czego zacząć, bo ja trochę inną kolejnością Was zaskoczę :-) otóż podczytywałam sobie Was od czerwca , tzn. czerwcowki, lipcowki i sierpniowki, bo od czerwca starałam się o rodzeństwo dla mojej córki. Głównie podgladałam Żabuchę, która miałam wrażenie, że opisując siebie pisze jakby za mnie. Pod każdym postem, który napisała ja mogłabym się podpisać jako ja:-) W ten sam dzień owu. W ten sam dzień testowanie. Taka sama długość cyklu. Dosłownie wszystko tak samo:-) i zgadnijcie co dalej.... tak jak Żabucha zaszlam w ciążę. Pozdrawiam Cię Żabucha i Was pozostałe staraczki :-) a teraz pomału będę uciekać na kwietniowki 2014:-) i pewnie nadal będę Was podczytywac bo jestem mega ciekawa jak się Wam losy potoczą :-)

reklama
no to od dziś zaczynam przytulanki..@ odeszła, 3 dni tylko miałam,aż dziwne,bo ponoć po odstawieniu tabsów są obfitsze i dłuższe..no ale nie zmartwiłam się tym w ogóle..szybciej mogę zacząć działać:-)..następną @ planuje na 7 .09,także dopiszcie mnie dziewczynki do listy, bo zniknęłam:-(
MamaTomeczka jeszcze nic straconego,dopóki @ nie przyjdzie..wiem, że brakuje nam cierpliwosci,ale test mógł jeszcze nie wykryć ciąży,moja koleżanka robiła w dzień spodziewanej @ i nic, dwa dni po i nic,dopiero po tygodniu jej pokazał, a teraz z wózeczkiem spaceruje.

Do góry