Lebara dla mnie jak Ci juz wczoraj napisalam , druga krecha, jasna czy ciemna oznacza fasolcie wiec GRATULACJE KOCHANA !!! :** Dla pewnosci poki nie pojdziesz do ginka, lec na betke, ona wszystko najlepiej pokaze
susel pare dni temu madra osoba z forum a osobiscie dziewczyna z mojego miasta, ktora bardzo mi pomogla napisala madra rzecz, mysle ze nie bedzie miala za zle jesli sie Nia z Wami podziele - NALEZY PAMIETAC ZEBY RAZ NA 3-4 DNI WYPROZNIAC JAJECZKA NASZYCH eM chocby recznie, ale jesli sperma zalega w Nich zbyt dlugo, to nie jest dobre, bo szczerze nie dosc, ze ukiszona, to wiekszosc plemniorow zabita, malo ruchliwa i slabej jakosci. Nie jestem i nigdy nie bylam za opcja - im czesciej tym lepiej, opcja raz na 4 dni do momentu owu,zeby zolnierze zawsze byly swieze i mocne, a w owu - dzien przed owu, w dniu owu, i dzien po. Ograniczyc ilosc stosunkow, do trzech dzien po dniu w okresie okoloowulacyjnym bo moj Ł. wyniki nasienia mial bardzo dobre, ale mimo to, nawet on nie jest w stanie nadrobic bo dlugiej przerwie jak byla np. teraz - 3 tygodnie wystarczajaca ilosc nasienia, gdzie nagle seksimy sie codziennie przez dajmy na to tydzien. Mialam bledne myslenie, teraz bede tego skrupulatnie pilnowac bo wiem ze to moze przyniesc tylko korzysci
a odnosnie wyprozniania to rada androloga mojej forumowej kolezanki - na pewno wlasciwa, po starali sie ponad rok z tego co pamietam, teraz spodziewa sie chlopczka
straciatella witaj. A Ty pojawilas sie u Nas na kwietniowkach, a potem post usunelas. Czemu ?
KPe rob tesciora i wklejaj
!!!