reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Melduję się i ja:-) Decyzję o posiadaniu potomstwa podjęliśmy już dawno, ale z uwagi na mój zawód starania były odkładane w czasie przez ostatnie trzy lata. W zeszłym tygodniu spontanicznie postanowiliśmy to zmienić i teraz z niecierpliwością wyczekuję wyników. Pozdrawiam wszystkie Starające się :-)

reklama
Hej Dziewczyny
Dziękuję za dopisanie mnie do listy.
Napiszę coś więcej wieczorem-bo teraz po spacerku siedzę z małym i muszę mieć oczy dookoła głowy ;-)
Dziś z samego rana robiłam test-znowu firmy Bobo-test strumieniowy,podobno jest bardzo czuły-i wyszła druga kreska,tzn.ta testowa troszkę szybciej niż wczoraj i ciuteńkę jakby mocniejsza,ale dalej jest bardzo bladziutka.Nie zdążyłam zrobić zdjęcia,bo już mnie synek wołał.
Czy to możliwe,żeby dwa testy się myliły?Albo mam takiego pecha z tymi testami albo już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć echh.
Co do kawy-to mnie już parę dni rano od niej odrzuca,ale myślałam,że sobie coś wkręcam.Dziś znowu piłam kawę-i po paru łykach już byłam 3 razy w toalecie,tak mnie mdliło ech.Zgłupiałam już totalnie
Witam wszystkie nowe staraczki :-)

Piaska widze ze juz oficjalnie lista jest moim sierpniowym zadaniem ;) nie ma problemu, juz sie zabieram do pracy ;)

Sierpień 2013

karotka - termin @ ???
KPe007 - termin @ ???
waiting4beans - termin @ 07.08

madziakowalik - termin @08.08
ann_art - termin @08.08
Lebara - termin @09.08
- II??
madziolina_p - termin @ ok 10.08
- II
żabucha - termin @ 10.08
wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaPrawnik - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08

Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09
Lothien - termin @

KPe007 jak tylko zdecydujesz sie zrobic test to dawaj znac! czekamy w napieciu razem z Toba!

Lebara z checia usunelabym te "??" przy Twoim nicku. moge? ;) wrzuc nam zdjecie dzisiejszego testu.

dzisiaj mi trochę smutno bo temperatura spadła... nic już z tego nie rozumiem.... chyba jednak owulacji nie było :-( straciłam zupełnie nadzieje na ten cykl...

reklama
Witam wszystkie staraczki. :-)

Chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Kiedyś namiętnie przeglądałam forum BabyBoom (czas I ciąży), później jakoś nie było na to czasu. :-p

Pragniemy z mężem rodzeństwo dla naszego urwisa. Do tej pory ciągle pojawiało się jakieś "ale".. a to nowa praca, mieszkanie, brak czasu.... więc czekaliśmy z tą decyzją aż do tej pory. :blink:

Pierwsza ciąża była nieplanowana, trudny poród sprawił, że o kolejnym dziecku nie chciałam nawet myśleć. (12h na porodówce, 3 tygodnie wywoływania, czyszczenie, szycie - jest trauma!):baffled:

Teraz żałuję, że dopiero teraz rozpoczynamy staranka - między dziećmi będzie ok 4 lat różnicy, a to sprawi że różnica ta będzie zauważalna również we wzajemnych relacjach.

Mamy drugi cykl staranek, może owocny? :rofl2:

Do góry