reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Melduję się i ja:-) Decyzję o posiadaniu potomstwa podjęliśmy już dawno, ale z uwagi na mój zawód starania były odkładane w czasie przez ostatnie trzy lata. W zeszłym tygodniu spontanicznie postanowiliśmy to zmienić i teraz z niecierpliwością wyczekuję wyników. Pozdrawiam wszystkie Starające się :-)

reklama
Hej Dziewczyny
Dziękuję za dopisanie mnie do listy.
Napiszę coś więcej wieczorem-bo teraz po spacerku siedzę z małym i muszę mieć oczy dookoła głowy ;-)
Dziś z samego rana robiłam test-znowu firmy Bobo-test strumieniowy,podobno jest bardzo czuły-i wyszła druga kreska,tzn.ta testowa troszkę szybciej niż wczoraj i ciuteńkę jakby mocniejsza,ale dalej jest bardzo bladziutka.Nie zdążyłam zrobić zdjęcia,bo już mnie synek wołał.
Czy to możliwe,żeby dwa testy się myliły?Albo mam takiego pecha z tymi testami albo już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć echh.
Co do kawy-to mnie już parę dni rano od niej odrzuca,ale myślałam,że sobie coś wkręcam.Dziś znowu piłam kawę-i po paru łykach już byłam 3 razy w toalecie,tak mnie mdliło ech.Zgłupiałam już totalnie
Witam wszystkie nowe staraczki :-)

Piaska widze ze juz oficjalnie lista jest moim sierpniowym zadaniem ;) nie ma problemu, juz sie zabieram do pracy ;)

Sierpień 2013

karotka - termin @ ???
KPe007 - termin @ ???
waiting4beans - termin @ 07.08

madziakowalik - termin @08.08
ann_art - termin @08.08
Lebara - termin @09.08
- II??
madziolina_p - termin @ ok 10.08
- II
żabucha - termin @ 10.08
wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaPrawnik - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08

Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09
Lothien - termin @

KPe007 jak tylko zdecydujesz sie zrobic test to dawaj znac! czekamy w napieciu razem z Toba!

Lebara z checia usunelabym te "??" przy Twoim nicku. moge? ;) wrzuc nam zdjecie dzisiejszego testu.

dzisiaj mi trochę smutno bo temperatura spadła... nic już z tego nie rozumiem.... chyba jednak owulacji nie było :-( straciłam zupełnie nadzieje na ten cykl...

reklama
Witam wszystkie staraczki. :-)

Chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Kiedyś namiętnie przeglądałam forum BabyBoom (czas I ciąży), później jakoś nie było na to czasu. :-p

Pragniemy z mężem rodzeństwo dla naszego urwisa. Do tej pory ciągle pojawiało się jakieś "ale".. a to nowa praca, mieszkanie, brak czasu.... więc czekaliśmy z tą decyzją aż do tej pory. :blink:

Pierwsza ciąża była nieplanowana, trudny poród sprawił, że o kolejnym dziecku nie chciałam nawet myśleć. (12h na porodówce, 3 tygodnie wywoływania, czyszczenie, szycie - jest trauma!):baffled:

Teraz żałuję, że dopiero teraz rozpoczynamy staranka - między dziećmi będzie ok 4 lat różnicy, a to sprawi że różnica ta będzie zauważalna również we wzajemnych relacjach.

Mamy drugi cykl staranek, może owocny? :rofl2:

Do góry