reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

Marchew rozbawila mnie Twoja wiadomosc bo spodziewalam sie troche innego skladu :-D ale juz sobie znalazlam angielska wersje wiec jest ok, dziekuje bardzo! wyczytalam ze jezeli bylo to wczesne poronienie tak jak bylo podejrzenie to 2tygodnie to norma wiec jeszcze poczekam.

Piaska jak bardzo chcesz miec owu zaznaczona na wykresie to mozesz troche ovufriend oszukac ;) dopisz test owu pozytywny dzien przed wlasciwa owu a najlepiej to jeszcze plodny sluz i owu bedziesz miala zaznaczona ;) nie wiem na ile chcesz wpisywac bledne informacje, ale zawsze dla siebie w notatkach mozesz wpisac ze to nie sa prawidlowe dane.

Sandra teraz juz nie mam monitu ale jak mialam to bylam bardzo zadowolona, fajnie tak podgladac co tam sie dzieje i wiedziec na czym sie stoi. &&&&& zeby sie okazalo ze pekl! :) zaraz sprobuje wykopac liste i Cie dopisac. poza tym to widze ze wszystkie w pracy siedzimy na BB, pozdrawiam z biura ;)

reklama
Nusska fajna ta nowa lista, dzieki! :)'
Lebara daj znac czy powtarzalas test.

Sierpień 2013

karotka - termin @ ???
KPe007 - termin @ ???
waiting4beans - termin @ 07.08

madziakowalik - termin @08.08
ann_art - termin @08.08
Lebara - termin @09.08
- II??
madziolina_p - termin @ ok 10.08
- II
żabucha - termin @ 10.08
wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08
Matik2012 - termin @ 14.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08
Nuuuśka - termin @ 16.08

Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
krowkabordo - termin @ 21.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09
Lothien - termin @

Wow, ale nas tu przybywa, już 35 starających się :-) Trzeba by zrobić jakieś statystyki, ile w miesiącu się wykrusza z II kreskami :-)

witam:-) ja tez od rana w pracy..@ nie ma,ale testu jeszcze nie robilam..nie chce sie zawiesc..poczekam jeszcze troche..na watku o zajsciu po tabletkach naczytalam sie,ze dziewczyny dostawaly@ nawet w 40 dniu,wiec juz sama nie wiem..poczekamy,zobaczymy:-) milego dzionka wam zycze:-)

KPe007 no to ja jestem jedno z nich. po tabletkach dwa cykle mialam normalne a potem jakis dziwny ponad 40dni...i to @ wywolywana tabletkami. chociaz moja gin mowi ze to nie od tabletek tylko moje problemy z owu wiec u Ciebie wcale nie musi tak byc. ja na bank bym nie wytrzymala czekac do 40 dnia, ale jestes cierpliwa! :)

Piaska- robilam w piatek, czyli dzien przed spodziewana@ i wyszlo, ze nie..wiec wole jeszcze troche sie wstrzymac..

reklama
Do góry