reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Testy jeszcze w piatek i w sobote z popoludniowego dawały ladne kreski w niedziele juz tak kolorowo nie byłą dlatego zrobilam bete - fakt pozytywwna ale i tak czułąm że będzie tak samo jak poprzednio - wtedy tez testy były słabsze z dnia na dzień. Tym razem tez. Dzisiaj test prawie biel, trzeba sie dobrze wpatrzyc by cos dostrzec. Jutro beta tylko po to by potwierdzić niski poziom i że się konczy to co jeszcze dobrze sie nie rozpoczęło.
W tym roku już nie bedzie okazji do testowania, ponieważ mąż pracuje za granicą i teraz zjedzie akurat na @ a potem dopiero na święta.
Jedyna możliwość to nowy rok bo kończy z obczyzna na stałe.

Więc pewnie zajrze zobaczyć Wasze kreseczki i musze reset mózgu zrobić bo o ile obiecałąm sobie ze co ma byc to bedzie bo juz mam dzieci to tak sie wkreciłam ze cholernie smutno mi sie robi przy kolejnej stracie, a nie chce by dzieciaki na tym ucierpiały

Przykro mi [emoji3525] ale mam nadzieje, ze ta noworoczna okazja będzie właśnie TĄ i nowy rok będzie dla Ciebie zupełnym przeciwieństwem pełnym radosci i sukcesu. No i przyleć tu po nowym roku pochwalić się krechami [emoji3531][emoji3531]

reklama
Testy jeszcze w piatek i w sobote z popoludniowego dawały ladne kreski w niedziele juz tak kolorowo nie byłą dlatego zrobilam bete - fakt pozytywwna ale i tak czułąm że będzie tak samo jak poprzednio - wtedy tez testy były słabsze z dnia na dzień. Tym razem tez. Dzisiaj test prawie biel, trzeba sie dobrze wpatrzyc by cos dostrzec. Jutro beta tylko po to by potwierdzić niski poziom i że się konczy to co jeszcze dobrze sie nie rozpoczęło.
W tym roku już nie bedzie okazji do testowania, ponieważ mąż pracuje za granicą i teraz zjedzie akurat na @ a potem dopiero na święta.

Więc pewnie zajrze zobaczyć Wasze kreseczki i musze reset mózgu zrobić bo o ile obiecałąm sobie ze co ma byc to bedzie bo juz mam dzieci to tak sie wkreciłam ze cholernie smutno mi sie robi przy kolejnej stracie, a nie chce by dzieciaki na tym ucierpiały
Przykro mi strasznie. Do zobaczenia zatem na staraczkach 2021 :) Odpoczywaj :)

Trzymaj się i odpoczywaj . Spędź czas z dzieciakami i tak jak piszesz zresetuj się , a wszystko się jakoś ułoży ✊

Kurcze, patrzę na te wasze kreseczki i chciałabym już zobaczyć swoje, mimo, że jeszcze nawet nie miałam krwawienia po odstawieniu tabletek 😅
Nie wiem czy to będzie pocieszenie, ale ja po porodzie wzielam paczke tabletek anty i udalo sie w 2 cyklu po tabletkach. Tylko, ze Ty dluzej brałaś, ale i tak są szanse😘 Ja Was nadal podczytuje czasami😀

Nie wiem czy to będzie pocieszenie, ale ja po porodzie wzielam paczke tabletek anty i udalo sie w 2 cyklu po tabletkach. Tylko, ze Ty dluzej brałaś, ale i tak są szanse😘 Ja Was nadal podczytuje czasami😀
No wzięłam tylko 3 opakowania, więc to też nie jest dużo :D
No oczekuje szybkich rezultatów aczkolwiek nie wiem kiedy się spodziewać owulacji po odstawieniu

reklama
Do góry