Bardzo mi przykro ja też czekam na@ dzisiaj rano okropnie brzuch bolal.. Pewnie pojawi się w krótkim czasie.. Może jeszcze dziś a może jutro, cycki mniej bolą więc zaraz będzie.. Powiedz mi robiłaś jakieś badania?? 3 lata się starasz długo, tak jak ja... Ja w sumie żadnych badań nie miałam kiedyś prolaktyne ale wyszła ok, moja gin pewnie zaleci mi jakieś badania teraz ale ja raczej zrezygnuje , mój P 5 lat temu miał poważny wypadek połamana miednica, narządy płciowe miał po obijane, jajka były fest stłuczone, mówiłam o tym mojej gin ale ona powiedzia ze jak wszystko działa i wygoiło się to nie powinno być problemu z płodnością u niego... Ale czasem zastanawiamy się czy faktycznie nic się tam nie narobiło.. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.. Jestem załamana trochę, mam jeszcze clo zostało mi 5 tab, gin mówiła że jak przyjdzie @ to zacząć od nowa i później na monitoring, zacznę kolejny cykl z clo ale i ostatni nie mam siły już do tego wszystkiegoJak obiecałam, test zrobiłam. Jak mówiłam, bielszy nie będzie teraz pozostaje mi czekać za @
reklama
Gryfin
Fanka BB :)
3 lata się starasz i nie miałaś żadnych badań? Twój facet miał poobijane narządy płciowe i nie zrobiliście chociaż podstawowych badań nasienia? Dlaczego?Bardzo mi przykro ja też czekam na@ dzisiaj rano okropnie brzuch bolal.. Pewnie pojawi się w krótkim czasie.. Może jeszcze dziś a może jutro, cycki mniej bolą więc zaraz będzie.. Powiedz mi robiłaś jakieś badania?? 3 lata się starasz długo, tak jak ja... Ja w sumie żadnych badań nie miałam kiedyś prolaktyne ale wyszła ok, moja gin pewnie zaleci mi jakieś badania teraz ale ja raczej zrezygnuje , mój P 5 lat temu miał poważny wypadek połamana miednica, narządy płciowe miał po obijane, jajka były fest stłuczone, mówiłam o tym mojej gin ale ona powiedzia ze jak wszystko działa i wygoiło się to nie powinno być problemu z płodnością u niego... Ale czasem zastanawiamy się czy faktycznie nic się tam nie narobiło.. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.. Jestem załamana trochę, mam jeszcze clo zostało mi 5 tab, gin mówiła że jak przyjdzie @ to zacząć od nowa i później na monitoring, zacznę kolejny cykl z clo ale i ostatni nie mam siły już do tego wszystkiego
Ostatnia edycja:
HeraUnique
Na początku miałam hormony do wyrównania po antykoncepcji bo byłam mega rozchwiana... Udało mi się zrobić to suplementami (między innymi ovarinem) na usg wszystko ok, wyniki w normie, czasami cykle bezowulacyjne ale mieszczę się w normie. Teraz mam 2 podejście do clo pierwszy cykl. Jedyne co mnie cały czas dziwi to, że zawsze przed @ szyjkę mam dość nisko i twardą teraz jestem cała rozpulchniona, dużo śluzu, dzisiaj rewolucja październikowa na WC, temp cały czas na wyższych (ale akurat temp spada mi dopiero jak dostanę @) pełne piersi, ale już mniej bolą. Wczoraj miałam dwa mocne kłucia tam w dole i już myślałam, że się zaczyna no ale pozostaje mi czekać...Bardzo mi przykro ja też czekam na@ dzisiaj rano okropnie brzuch bolal.. Pewnie pojawi się w krótkim czasie.. Może jeszcze dziś a może jutro, cycki mniej bolą więc zaraz będzie.. Powiedz mi robiłaś jakieś badania?? 3 lata się starasz długo, tak jak ja... Ja w sumie żadnych badań nie miałam kiedyś prolaktyne ale wyszła ok, moja gin pewnie zaleci mi jakieś badania teraz ale ja raczej zrezygnuje , mój P 5 lat temu miał poważny wypadek połamana miednica, narządy płciowe miał po obijane, jajka były fest stłuczone, mówiłam o tym mojej gin ale ona powiedzia ze jak wszystko działa i wygoiło się to nie powinno być problemu z płodnością u niego... Ale czasem zastanawiamy się czy faktycznie nic się tam nie narobiło.. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim.. Jestem załamana trochę, mam jeszcze clo zostało mi 5 tab, gin mówiła że jak przyjdzie @ to zacząć od nowa i później na monitoring, zacznę kolejny cykl z clo ale i ostatni nie mam siły już do tego wszystkiego
Co do 3 lat starań, to Gin mówi, że "ona żadnych przeciwskazań nie widzi" więc możliwe, że to moja głowa
Ancka
Ja tak coś już po poprzednim poście ,o teście, czułam że ta @ wcale do Ciebie nie przyjedzie! Ja tam trzymam dalej kciuki!Na początku miałam hormony do wyrównania po antykoncepcji bo byłam mega rozchwiana... Udało mi się zrobić to suplementami (między innymi ovarinem) na usg wszystko ok, wyniki w normie, czasami cykle bezowulacyjne ale mieszczę się w normie. Teraz mam 2 podejście do clo pierwszy cykl. Jedyne co mnie cały czas dziwi to, że zawsze przed @ szyjkę mam dość nisko i twardą teraz jestem cała rozpulchniona, dużo śluzu, dzisiaj rewolucja październikowa na WC, temp cały czas na wyższych (ale akurat temp spada mi dopiero jak dostanę @) pełne piersi, ale już mniej bolą. Wczoraj miałam dwa mocne kłucia tam w dole i już myślałam, że się zaczyna no ale pozostaje mi czekać...
Co do 3 lat starań, to Gin mówi, że "ona żadnych przeciwskazań nie widzi" więc możliwe, że to moja głowa
Gryfin
A próbowałaś skonsultować może Twoje wyniki, obawy z innym ginekologiem? Może to by pomogło, ruszyło sprawę naprzód?Na początku miałam hormony do wyrównania po antykoncepcji bo byłam mega rozchwiana... Udało mi się zrobić to suplementami (między innymi ovarinem) na usg wszystko ok, wyniki w normie, czasami cykle bezowulacyjne ale mieszczę się w normie. Teraz mam 2 podejście do clo pierwszy cykl. Jedyne co mnie cały czas dziwi to, że zawsze przed @ szyjkę mam dość nisko i twardą teraz jestem cała rozpulchniona, dużo śluzu, dzisiaj rewolucja październikowa na WC, temp cały czas na wyższych (ale akurat temp spada mi dopiero jak dostanę @) pełne piersi, ale już mniej bolą. Wczoraj miałam dwa mocne kłucia tam w dole i już myślałam, że się zaczyna no ale pozostaje mi czekać...
Miałam tylko monitoringi 3 cykle po kolei i okazało się że nie mam owulacji.. Więc przepisala clo, mówiła że 3 m-ce na clo jesli to nie pomoże to działamy dalej, wspominała też coś o badaniu nasienia ale najpierw działamy z clo, jeśli wyślę mojego na badanie nasienia to dopiero po nowym roku, wiesz ja chodzę do tej mojej nowej gin od niedawana wcześniej chodziłam do innej tamta to w ogóle porażka nawet monitoringów nie chciała mi zrobić ale to przeszłość..Sama była w szoku ze tamta gin żadnych badań mi nie zrobiła a nawet ani jednego monitoringu..3 lata się starasz i nie miałaś żadnych badań? Twój facet miał poobijane narządy płciowe i nie zrobiliście chociaż podstawowych badań nasienia?
K
Katijah
Gość
A mnie coś jajnik zaczyna lekko boleć ten z której strony nie mam jajowodu, echhh a to 6dc dopiero
HeraUnique
Byłam u 3 I w szpitalu na badaniach daje sobie jeszcze czas do moich urodzin w kwietniu i wtedy ruszę od nowa z badaniamiA próbowałaś skonsultować może Twoje wyniki, obawy z innym ginekologiem? Może to by pomogło, ruszyło sprawę naprzód?
Ja tak coś już po poprzednim poście ,o teście, czułam że ta @ wcale do Ciebie nie przyjedzie! Ja tam trzymam dalej kciuki!
reklama
coca
Cześć dziewczynki [emoji57] Jakie nastroje dzisiaj? Kto testuje?
Łeb mnie boli jakby mi kto młotkiem walił [emoji28] ale za to nie testuje, wiec mniej stresu [emoji2]