reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Testy jeszcze w piatek i w sobote z popoludniowego dawały ladne kreski w niedziele juz tak kolorowo nie byłą dlatego zrobilam bete - fakt pozytywwna ale i tak czułąm że będzie tak samo jak poprzednio - wtedy tez testy były słabsze z dnia na dzień. Tym razem tez. Dzisiaj test prawie biel, trzeba sie dobrze wpatrzyc by cos dostrzec. Jutro beta tylko po to by potwierdzić niski poziom i że się konczy to co jeszcze dobrze sie nie rozpoczęło.
W tym roku już nie bedzie okazji do testowania, ponieważ mąż pracuje za granicą i teraz zjedzie akurat na @ a potem dopiero na święta.
Jedyna możliwość to nowy rok bo kończy z obczyzna na stałe.

Więc pewnie zajrze zobaczyć Wasze kreseczki i musze reset mózgu zrobić bo o ile obiecałąm sobie ze co ma byc to bedzie bo juz mam dzieci to tak sie wkreciłam ze cholernie smutno mi sie robi przy kolejnej stracie, a nie chce by dzieciaki na tym ucierpiały

Przykro mi [emoji3525] ale mam nadzieje, ze ta noworoczna okazja będzie właśnie TĄ i nowy rok będzie dla Ciebie zupełnym przeciwieństwem pełnym radosci i sukcesu. No i przyleć tu po nowym roku pochwalić się krechami [emoji3531][emoji3531]

reklama
Testy jeszcze w piatek i w sobote z popoludniowego dawały ladne kreski w niedziele juz tak kolorowo nie byłą dlatego zrobilam bete - fakt pozytywwna ale i tak czułąm że będzie tak samo jak poprzednio - wtedy tez testy były słabsze z dnia na dzień. Tym razem tez. Dzisiaj test prawie biel, trzeba sie dobrze wpatrzyc by cos dostrzec. Jutro beta tylko po to by potwierdzić niski poziom i że się konczy to co jeszcze dobrze sie nie rozpoczęło.
W tym roku już nie bedzie okazji do testowania, ponieważ mąż pracuje za granicą i teraz zjedzie akurat na @ a potem dopiero na święta.

Więc pewnie zajrze zobaczyć Wasze kreseczki i musze reset mózgu zrobić bo o ile obiecałąm sobie ze co ma byc to bedzie bo juz mam dzieci to tak sie wkreciłam ze cholernie smutno mi sie robi przy kolejnej stracie, a nie chce by dzieciaki na tym ucierpiały
Przykro mi strasznie. Do zobaczenia zatem na staraczkach 2021 :) Odpoczywaj :)

Trzymaj się i odpoczywaj . Spędź czas z dzieciakami i tak jak piszesz zresetuj się , a wszystko się jakoś ułoży ✊

Kurcze, patrzę na te wasze kreseczki i chciałabym już zobaczyć swoje, mimo, że jeszcze nawet nie miałam krwawienia po odstawieniu tabletek 😅
Nie wiem czy to będzie pocieszenie, ale ja po porodzie wzielam paczke tabletek anty i udalo sie w 2 cyklu po tabletkach. Tylko, ze Ty dluzej brałaś, ale i tak są szanse😘 Ja Was nadal podczytuje czasami😀

Nie wiem czy to będzie pocieszenie, ale ja po porodzie wzielam paczke tabletek anty i udalo sie w 2 cyklu po tabletkach. Tylko, ze Ty dluzej brałaś, ale i tak są szanse😘 Ja Was nadal podczytuje czasami😀
No wzięłam tylko 3 opakowania, więc to też nie jest dużo :D
No oczekuje szybkich rezultatów aczkolwiek nie wiem kiedy się spodziewać owulacji po odstawieniu

reklama
Do góry