reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesna owulacja kilka dni po miesiączce

Nie dał mi tylko sobie zostawił zdjęcia i opis bo powiedział, że tu wszystko jest ok więc widzimy się kolejny raz się jak będę w ciąży. Oby tak było 😅😳... Nie wspomniałam też, że miałam 3 cykle wcześniej torbiel czynnościową na jajniku dość sporą bo 3cm z kawałkiem którą właśnie zobaczył na usg, wtedy endometrium było 11mm w drugiej połowie cyklu chwilę przed okresem. Po 3 cyklach nie było śladu po torbieli. Więc tak oto pozbył się mnie...

reklama
Kurcze wątek który mnie zainteresował. Dziewczyny 1 września miałam miesiączkę. Moje cykle trwają 26-27 dni. Kolejna miesiączkę dostałam 2 października a wiec cykl 31 dniowy. Dziwne ale zdarza się. 22 było przytulanko No bo miało być po płodnych. Niestety byłam na szkoleniu wiec miałam tydzień przerwy w mierzeniu temp. 24 na pewno już była powyżej 37 i pomimo tego ze obecnie mam 9 dc temp nadal powyżej. Zrobiłam test 3 dc niby ujemny ale po czasie druga słaba kreska. 4 dc zaczęły kłuć jajniki. Dziś zrobiłam betę- ciaza wykluczona. Możliwe zatem ze to owulacja????

Do góry