Anio0lek
Fanka BB :)
Chciałabym, i się boje gdyby nie wydłużony cykl to już bym dzisiaj wiedziała na czym stoję, a tak muszę jeszcze poczekać parę dniRób teściorka [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym, i się boje gdyby nie wydłużony cykl to już bym dzisiaj wiedziała na czym stoję, a tak muszę jeszcze poczekać parę dniRób teściorka [emoji3590]
Zrób rano z Hera najwyżej powtórzysz, drugi razChciałabym, i się boje [emoji12][emoji2957][emoji1745] gdyby nie wydłużony cykl to już bym dzisiaj wiedziała na czym stoję, a tak muszę jeszcze poczekać parę dni [emoji1751]
Ja właśnie obserwuję siebie dokładnie od dawna i ten cykl jest jak pozostałe inne.. Śluzu więcej tylko mam w dni płodne, po owu praktycznie go nie ma, i przed samą @ pojawia się niewielka ilość od zawsze tak mamKurde właśnie w takich sytuacjach żałuję, że nie zapisywałam sobie wcześniej tak dokładnie objawów nie pamiętam jak było u mnie wcześniej, ale teraz śluzu pełno.
U mnie to jak wiatr zawiejeJa właśnie obserwuję siebie dokładnie od dawna i ten cykl jest jak pozostałe inne.. Śluzu więcej tylko mam w dni płodne, po owu praktycznie go nie ma, i przed samą @ pojawia się niewielka ilość od zawsze tak mam ☺
Akyssszzzz wstrętny malpiszonie !!!! Już nie przyjdzie a tak poważnie mam nadzieję że żadnej z nas nie odwiedzi , cuda się zdarzają i mam nadzieję na taki, że wszystkie obecne na naszym forum zafadolkujaDziękuję, dobrze bolą mnie trochę biodra, ale miałam dziś ciężki dzień w pracy więc to może od tego, czekam grzecznie do poniedziałku żeby testować o ile @ mnie nie uprzedzi ☺
Mam takie badziewne testy z allegro że pewnie i tak nic nie wyjdzie clearblue trzymam na później heheZrób rano z Hera najwyżej powtórzysz, drugi raz
To zwalimy na niego , że był do dupy xDMam takie badziewne testy z allegro że pewnie i tak nic nie wyjdzie [emoji1745] clearblue trzymam na później hehe [emoji41]
Ja mam tylko pink nie wiem czy testować jutro chyba poczekam na tą @Mam takie badziewne testy z allegro że pewnie i tak nic nie wyjdzie clearblue trzymam na później hehe
Też w weekend ma przyjść?Ja mam tylko pink nie wiem czy testować jutro chyba poczekam na tą @