coca
Fanka BB :)
Jak obiecałam, test zrobiłam. Jak mówiłam, bielszy nie będzie [emoji16] teraz pozostaje mi czekać za @[emoji2368]
Marker jeszcze do Ciebie nie przyszedł? [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak obiecałam, test zrobiłam. Jak mówiłam, bielszy nie będzie [emoji16] teraz pozostaje mi czekać za @[emoji2368]
Obudziła mnie rewolucja żołądkowa dolna i jakoś nie pomyślałam, żeby go zabraćMarker jeszcze do Ciebie nie przyszedł? [emoji16]
Eno dobry znakObudziła mnie rewolucja żołądkowa dolna i jakoś nie pomyślałam, żeby go zabrać
Obudziła mnie rewolucja żołądkowa dolna i jakoś nie pomyślałam, żeby go zabrać [emoji1787]
Nie ma co dawać bo nawet fotki nie zrobiłam, ale jak się spojrzy na białą kartkę to będzie podobny widokEno dobry znak
Dawaj test
Jestem 13 dpo więc już by coś tam wyszło, w końcu to pink i lubi pokazywać cienie cienia czekam spokojnie na @Może jeszcze za wcześnie? No i ten ciulaty pink [emoji848]
Nie ma co dawać bo nawet fotki nie zrobiłam, ale jak się spojrzy na białą kartkę to będzie podobny widok [emoji848][emoji2368][emoji1787]
A czy dobry znak, no dla mnie słaby [emoji1787]
Jestem 13 dpo więc już by coś tam wyszło, w końcu to pink i lubi pokazywać cienie cienia [emoji16] czekam spokojnie na @[emoji57]
No ja o 5 rano leciałam ale miałam na wierzchu i w ostatniej chwili sobie przypomniałam, że obiecałam zrobićJa nie zrobiłam, bo musiałam lecieć do toalety szybko, tak mi się chciało dzisiaj 11 dpo więc wątpię, ze by coś pokazało najwyżej jutro zrobię
Na zastrzykach z FSH pięknie rośnie endometrium. Na CLO miałam bardzo małe endo a po zastrzykach urosło aż do 14 mm wiec na pewno działają. Zapytaj swojego lekarza o coś na wzrost endo.Hej ja juz po histeroskopi i wyszło na to że wszytstko dobrze, nie mam zrostów ani nic... W takim razie skad problemy z endometrium? Hormony też ok a po owulacja endometrium 6 mm a nawet raz 3...