reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Eno dobry znak 😘
Dawaj test
Nie ma co dawać bo nawet fotki nie zrobiłam, ale jak się spojrzy na białą kartkę to będzie podobny widok 🤔🤷‍♀️🤣
A czy dobry znak, no dla mnie słaby 🤣
Może jeszcze za wcześnie? No i ten ciulaty pink [emoji848]
Jestem 13 dpo więc już by coś tam wyszło, w końcu to pink i lubi pokazywać cienie cienia 😁 czekam spokojnie na @😏

Nie ma co dawać bo nawet fotki nie zrobiłam, ale jak się spojrzy na białą kartkę to będzie podobny widok [emoji848][emoji2368][emoji1787]
A czy dobry znak, no dla mnie słaby [emoji1787]

Jestem 13 dpo więc już by coś tam wyszło, w końcu to pink i lubi pokazywać cienie cienia [emoji16] czekam spokojnie na @[emoji57]

Hmm. Jeśli tak, to pozostaje trzymać kciuki za rychły czerwony potop i szybki nowy cykl [emoji2272][emoji16]

Hej ja juz po histeroskopi i wyszło na to że wszytstko dobrze, nie mam zrostów ani nic... W takim razie skad problemy z endometrium? Hormony też ok a po owulacja endometrium 6 mm a nawet raz 3...
Na zastrzykach z FSH pięknie rośnie endometrium. Na CLO miałam bardzo małe endo a po zastrzykach urosło aż do 14 mm wiec na pewno działają. Zapytaj swojego lekarza o coś na wzrost endo.

reklama
Do góry