Mama2018mama
Fanka BB :)
Dzis wieczorem i jutro rano zrobie o czulosci 10 ale maz musi kupicSuper! Trzymam kciuki zeby to było to. Kiedy powtarzasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis wieczorem i jutro rano zrobie o czulosci 10 ale maz musi kupicSuper! Trzymam kciuki zeby to było to. Kiedy powtarzasz?
Super wiadomośćDziewczyny nie wytrzymalam czulam ze rano ten test to pomylka zrobilam kolejny z mocno rozcieczonego moczu o czulosci 25, 5 dni przed okresem , i jest bladziocha ze ledwo widac ale jest! )) wierze w to ze bedzie dobrze!!!
Dziewczyny nie wytrzymalam czulam ze rano ten test to pomylka zrobilam kolejny z mocno rozcieczonego moczu o czulosci 25, 5 dni przed okresem , i jest bladziocha ze ledwo widac ale jest! )) wierze w to ze bedzie dobrze!!!
Ja w poprzednich ciążach to testowałam kilka dni po @ a miałam tak nieregularne że szok i poprostu nigdy nie wiedziałam teraz się naczytałam i też testowałam Dobrze że mój nie wie ile już poszło tych testówJa Was niezmiennie podziwiam za to wczesne testowanie
Dziewczyny chodzicie do ginekologa prywatnie czy NFZ? Jak zaczęłam starania to chodziłam NFZ, ale jakość i fachowość były mocno ograniczone. Ciągle słyszałam, że jak za rok się nie uda to wtedy będziemy się martwić. Żadnych chodźby podstawowych badań nie miałam zleconych. Po poronieniu zmieniałam 3 razy lekarzy już prywatnie, dwóch pierwszych też mi kazało czekać twierdząc że samo się jakoś ureguluje po poronieniu (miałam cykle 50-40 dniowe, bezowulacyjne). W końcu na własną rękę zrobiłam badania i teraz mam 3 lekarza, który pracuje w klinice niepłodności i chodzę do niego prywatnie. Teraz zaczynam stymulację i przygodę z monitoringami. Ile Wy płacicie za wizyty i monitoring? Ja za pierwszą wizytę zapłaciłam 150 zł.