reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@magnolia1505 jednodniowy spadek temp a później ponowny wzrost może być podczas zagnieżdżenia, możesz zrobić betę jak chcesz jeśli test już kreske pokazuje, bo to nawet nie cień tylko normalna kreska
Wiecie co, ostatnio gdzies wpadł mi w rece artykuł w ktorym mowiono ze nawet lepiej dzien czy dwa dni przed owu starac sie żeby jakby plemniki miały czas dotrzec do macicy ale niewiem już gdzie to czytalam 🤷‍♀️ ciekawe czy to prawda
My tak ostatnio cały cykl co dwa dni, przed owu 3 dni odstępu, pozniej w dzień owu i nic, teraz 3 dni przed owu rano i wieczorem, pozniej dzień przerwy i dzień przed, w owu i dzień po na dobitkę😂może jeszcze dzisiaj poprawimy jakby mało było🙈 dam znać czy się powiodło

reklama
Może coś w tym jest :) w ciąży biochemicznej miałam bardzo bladą kreskę dopiero 10 dni po spodziewanej @. Wychodził wtedy 40dc. Dziś jest 32 i ani widu ani słychu 😂 nie nastawiam się na nic. Poczekam, tylko w razie pozytywnego testu muszę od razu brać duphaston, clexane i acard.
No pewnie zawsze możesz się miło zaskoczyć 😁

Ja mam wlasnie 1 dzien dużego spadku a pozniej dwa dni temperatury mniej więcej na tym samym poziomie. A na bete nir pójdę, nie mieszkam w Polsce ;-) to nie tak hop siup jak u nas
@magnolia1505 jednodniowy spadek temp a później ponowny wzrost może być podczas zagnieżdżenia, możesz zrobić betę jak chcesz jeśli test już kreske pokazuje, bo to nawet nie cień tylko normalna kreska
My tak ostatnio cały cykl co dwa dni, przed owu 3 dni odstępu, pozniej w dzień owu i nic, teraz 3 dni przed owu rano i wieczorem, pozniej dzień przerwy i dzień przed, w owu i dzień po na dobitkę[emoji23]może jeszcze dzisiaj poprawimy jakby mało było[emoji85] dam znać czy się powiodło

reklama
Do góry