HeraUnique
Fanka BB :)
Zrób sobie tes o czułości 25 jeśli na betę nie da rady, jeśli da to idź jeszcze raz. Być może była to biochemiczna, albo po prostu awaria sprzetu na spokojnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób sobie tes o czułości 25 jeśli na betę nie da rady, jeśli da to idź jeszcze raz. Być może była to biochemiczna, albo po prostu awaria sprzetu na spokojnie
Będą dobre nowy cykl, nowe możliwości popraw koronę i do przoduZaczynam krwawić.. wiec po tym miesiącu jak wyniki będą dobre dołączę do was na nowo
Na pewno będą dobre Nie ma co się stresować. Każdej z nas się w końcu uda.Zaczynam krwawić.. wiec po tym miesiącu jak wyniki będą dobre dołączę do was na nowo
Przykro mi kochana[emoji3064] tak już bywa i niestety nie mamy na to żadnego wpływu. Ściskam Cię mocno i nabieraj sił na nowe działania [emoji173]Zaczynam krwawić.. wiec po tym miesiącu jak wyniki będą dobre dołączę do was na nowo [emoji22][emoji8]
O dzięki wielkie kochana![emoji847][emoji8] My bierzemy czasem na ból głowy [emoji87]Dziewczyny przeczytałam dzisiaj, że ibuprofen szkodzi zarowno kobietom starającym się zajść w ciążę , jak i pogarszają jakość nasienia. Więc jeśli ktoras z was albo waszych partnerów zażywa ten lek przewlekle to lepiej przestać go brać. Mój bierze dosyć często, bo ma chore zatoki i go często głową boli, i tak myślę czy to jest przyczyną że nie możemy zajść [emoji848]
I jak tam? Testowałaś?Hej dziewczyny ja tak tylko na chwilę ,bo spać mi się chce okrutnie dziś 28 Dc ,jutro pewnie zatestuje ale nie nastawiam się bo cały czas mam ten dziwny śluz kawa z mlekiem i to dziwne kłucie więc myślę że jakaś infekcja mnie dopadła . Chciałabym żeby to były objawy na ciążę -wiadomo- ale jakoś czuje że jutro będzie POLSKA BIALO CZEROWNA TEST BIAŁY @CZERWONA
Ja łykam podczas okresu, więc wtedy chyba nie groźny niestety ale nic innego na mnie nie działa, tylko Ibuprom takie psychiczne dziwactwo, że nawet ketonal czy też tramadol (miałam po operacji) mi nie pomaga w bólu, a zaaplikuje sobie Ibuprom i przechodzi całe szczęście rzadko muszę brać a mój w ogóle nie łyka przeciwbólowyxhDziewczyny przeczytałam dzisiaj, że ibuprofen szkodzi zarowno kobietom starającym się zajść w ciążę , jak i pogarszają jakość nasienia. Więc jeśli ktoras z was albo waszych partnerów zażywa ten lek przewlekle to lepiej przestać go brać. Mój bierze dosyć często, bo ma chore zatoki i go często głową boli, i tak myślę czy to jest przyczyną że nie możemy zajść