Ancka
Fanka BB :)
Ona była pierwsza...I jak tam? Testowałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ona była pierwsza...I jak tam? Testowałaś?
Bardzo mi przykro ah te @ nie chcą nas opuścić ten cykl na pewno będzie udanyDzień (nie) dobry jak w zegareczku szwajcarskim dziś 1dc.... Po okresie muszę skontrolować te dziwne kłucia...ale... Nowy cykl nowe szanse...
Mi przychodzi zawsze dopiero po teście taka wredna, że czeka aż nasikam na pieniądzeOna była pierwsza...
W końcu się uda ,nie ma co się załamywaćBardzo mi przykro ah te @ nie chcą nas opuścić ten cykl na pewno będzie udany
Wiesz na pewno w jakiś sposób nawet podczas okresu wpływa to na nasz organizm, skoro odradzają całkowicie odstawienie to ja bym tak zrobiła. Na mnie też nic innego niestety nie działa, ale ja praktycznie nie biorę leków. Teraz miałam okres zaledwie dwa dni ale mojemu już zapowiedziałam że jak go będzie bolało to tylko.apap terazJa łykam podczas okresu, więc wtedy chyba nie groźny niestety ale nic innego na mnie nie działa, tylko Ibuprom takie psychiczne dziwactwo, że nawet ketonal czy też tramadol (miałam po operacji) mi nie pomaga w bólu, a zaaplikuje sobie Ibuprom i przechodzi całe szczęście rzadko muszę brać a mój w ogóle nie łyka przeciwbólowyxh
Hahahahahhaah dobre !Mi przychodzi zawsze dopiero po teście taka wredna, że czeka aż nasikam na pieniądze
O tak. Test działa na @ jak wabik [emoji2370][emoji2358][emoji28]Mi przychodzi zawsze dopiero po teście [emoji28] taka wredna, że czeka aż nasikam na pieniądze [emoji28][emoji23]
Ja tez a jeszcze mój ma urodziny w listopadzie więc liczę na ten cyklA ja mam nadzieję że uda się w listopadzie. Zawsze chciałam powiedzieć o ciąży przy wigilii
To byłby wspaniały prezent, najpiękniejszyA ja mam nadzieję że uda się w listopadzie. Zawsze chciałam powiedzieć o ciąży przy wigilii