I co u Ciebie?Tym bardziej, że codziennie wychodzą mi cienie... A na testach z różnych firm..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co u Ciebie?Tym bardziej, że codziennie wychodzą mi cienie... A na testach z różnych firm..
6dc, od 2 dni jakieś pieczenie, swędzenie-oszaleć można... Wzięłam Lamette ale nie idę na monitoring bo zaczynamy wakacje i wyjeżdżamy. Nie robię testów owu, nic nie sprawdzam, staram się nie myśleć. Akurat cały ten czas "starań i czekania na test" spędzę na wyjeździe więc też głowa będzie zajęta. Ale i tak się nie nastawiam bo najpierw mąż musi doprowadzić się do porządku. W przyszyłam miesiącu planujemy zrobić badania i jego i moje i jak będzie ok to wtedy na pełnej energii.I co u Ciebie?
To tak jak u mnie przy niskim wzroście zaraz widać dodatkowe kilogramyTyle, że ja mam 150 czy tam 152 wzrostu więc kilogramy widać od razu. Ale teraz już mięśnie się powoli ukazują więc jest coraz lepiej.
one rosna już w trakcie okresu teżTak zaraz po okresie? Człowiek to zaraz sie nakręca że hmmmm moze mimo @ to jest ciąża.
To nie żaden cień tylko kreskaWitajcie kochane. @ spóźnia mi sie ok 3 dni, miewalam czeste opoznienia nawet tygodniowe ale nigdy w zyciu nie wyszedl mi taki piekny cień jak dziś. Nie jest to kreska ale sam cien juz daje mi duzo radosci i nadziei.
Nie wiem, nigdy wczesniej tego nie doswiadczylam. Wydaje mi sie ze do kreski to jej jeszcze troche brak. Jesli za 2 dni powtorze test bedzie ok? Czy za wczesnie żeby sprawdzic roznice?To nie żaden cień tylko kreska
Toz to nie cień tylko krecha! Gratuluję!Witajcie kochane. @ spóźnia mi sie ok 3 dni, miewalam czeste opoznienia nawet tygodniowe ale nigdy w zyciu nie wyszedl mi taki piekny cień jak dziś. Nie jest to kreska ale sam cien juz daje mi duzo radosci i nadziei.
Mialam taka sama kreskę w 5tc , za dwa tygodnie rodze [emoji846]Nie wiem, nigdy wczesniej tego nie doswiadczylam. Wydaje mi sie ze do kreski to jej jeszcze troche brak. Jesli za 2 dni powtorze test bedzie ok? Czy za wczesnie żeby sprawdzic roznice?