reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
6dc, od 2 dni jakieś pieczenie, swędzenie-oszaleć można... Wzięłam Lamette ale nie idę na monitoring bo zaczynamy wakacje i wyjeżdżamy. Nie robię testów owu, nic nie sprawdzam, staram się nie myśleć. Akurat cały ten czas "starań i czekania na test" spędzę na wyjeździe więc też głowa będzie zajęta. Ale i tak się nie nastawiam bo najpierw mąż musi doprowadzić się do porządku. W przyszyłam miesiącu planujemy zrobić badania i jego i moje i jak będzie ok to wtedy na pełnej energii.

Witajcie kochane. @ spóźnia mi sie ok 3 dni, miewalam czeste opoznienia nawet tygodniowe ale nigdy w zyciu nie wyszedl mi taki piekny cień jak dziś. Nie jest to kreska ale sam cien juz daje mi duzo radosci i nadziei.

Załączniki

• 20200819_092736.jpg
    20200819_092736.jpg
    410,9 KB · Wyświetleń: 163
  • 20200819_092550.jpg
    20200819_092550.jpg
    486,3 KB · Wyświetleń: 158
reklama
Do góry