Trzymam kciuki[emoji8] za wszystkie życiowe plany. Realizuj się kochana, odpocznij psychicznie. Jestem pewna, że kiedyś nadejdzie ten dzień kiedy będziesz tulić swoje maleństwo [emoji3590] Buziaki[emoji8]Hej dziewczyny. Wpadam tutaj na chwilkę, życzyć Wam owocnych starań! Obyście jak najszybciej doczekały się tego małego cudu! [emoji813]
U nas starań nie ma, z resztą mąż jest za granicą obecnie. Nie będzie starań, nie wiem jak długo, może nawet ze dwa lata. Postanowiliśmy skupić się teraz na realizacji siebie, będziemy od nowego roku jeszcze więcej zbierać pieniążków na in vitro, ale pewnie najpierw spróbujemy naturalnie się postarać, z tym, że kiedy to nastąpi to nie wiem. Ja chodzę dalej na terapię, wg psycholozki robię kroki milowe i jest ze mnie mega zadowolona. Wzięłam się za siebie, ćwiczę, schudłam już ładnie. Zrobiłam kurs księgowości, teraz na dniach idę na kurs prawa jazdy. Także mam ciągle napięty grafik. Czuję, że żyje. Zrezygnowaliśmy z wizyt u specjalistów, po prostu chcemy póki co mocno odpocząć od tematu. Dlatego też się tak nie odzywam tutaj. Zaglądam, patrzę czy któraś wstawia pozytywne testy, bo bardzo wam kibicuje. [emoji177]
reklama
Brawo Realizajca siebie jest bardzo ważna Powodzenia we wszytskimHej dziewczyny. Wpadam tutaj na chwilkę, życzyć Wam owocnych starań! Obyście jak najszybciej doczekały się tego małego cudu! ♥
U nas starań nie ma, z resztą mąż jest za granicą obecnie. Nie będzie starań, nie wiem jak długo, może nawet ze dwa lata. Postanowiliśmy skupić się teraz na realizacji siebie, będziemy od nowego roku jeszcze więcej zbierać pieniążków na in vitro, ale pewnie najpierw spróbujemy naturalnie się postarać, z tym, że kiedy to nastąpi to nie wiem. Ja chodzę dalej na terapię, wg psycholozki robię kroki milowe i jest ze mnie mega zadowolona. Wzięłam się za siebie, ćwiczę, schudłam już ładnie. Zrobiłam kurs księgowości, teraz na dniach idę na kurs prawa jazdy. Także mam ciągle napięty grafik. Czuję, że żyje. Zrezygnowaliśmy z wizyt u specjalistów, po prostu chcemy póki co mocno odpocząć od tematu. Dlatego też się tak nie odzywam tutaj. Zaglądam, patrzę czy któraś wstawia pozytywne testy, bo bardzo wam kibicuje.
To nie lepiej zrobić badania betę ?Tym bardziej, że codziennie wychodzą mi cienie... A na testach z różnych firm..
Mimi94
Fanka BB :)
To nie lepiej zrobić badania betę ?
[/QUOTE
Nie bardzo mam jak..
starajaca2018
Przyszła @
ale inna pod tym względem ze ból byl maly i ze leku nie musiałam przeciwbólowe zażywać, bardzo dziwna sprawa.
ale inna pod tym względem ze ból byl maly i ze leku nie musiałam przeciwbólowe zażywać, bardzo dziwna sprawa.
@agrafka07 a jak u Ciebie? Miałaś już wizytę u lekarza?
@starajaca2018 przykro mi. Znam to uczucie jak przychodzi niechciana małpa. Mam nadzieje ze jak każda tutaj nadejdzie cykl w ktorym sie nie pojawi.
@starajaca2018 przykro mi. Znam to uczucie jak przychodzi niechciana małpa. Mam nadzieje ze jak każda tutaj nadejdzie cykl w ktorym sie nie pojawi.
agrafka07
@agrafka07 a jak u Ciebie? Miałaś już wizytę u lekarza?
Wizytę mam zaplanowaną jutro ale chyba przełożę, bo mnie przeziębienie rozłożyło. Przez kilka ostatnich dni znowu plamiłam i znowu minęło. Tym razem już brałam luteinę, ale wydaje mi się, że za dużo nie wpływa na moją sytuację. Jakoś w ogóle nie czuję się w ciąży, ta jutrzejsza wizyta wiele by wyjaśniła. Może się podkuruję do jutra.
Witaminka c, kanapka z czosnkiem i bedziesz jak nowa. Ja sie wizyty nie moge doczekać TwojejWizytę mam zaplanowaną jutro ale chyba przełożę, bo mnie przeziębienie rozłożyło. Przez kilka ostatnich dni znowu plamiłam i znowu minęło. Tym razem już brałam luteinę, ale wydaje mi się, że za dużo nie wpływa na moją sytuację. Jakoś w ogóle nie czuję się w ciąży, ta jutrzejsza wizyta wiele by wyjaśniła. Może się podkuruję do jutra.
agrafka07
Witaminka c, kanapka z czosnkiem i bedziesz jak nowa. Ja sie wizyty nie moge doczekać Twojej
Dzięki, to postaram się nie zawieźć. Młody ze żłobka przyniósł jakiś wirus. On chorował 2 dni więc liczę, że ja też właśnie mam ostatni dzień.
reklama
IrenaX
Cudownie Kochana Realizujcie się! Ja robię to samo - przynajmniej człowiek nie myśli za dużoHej dziewczyny. Wpadam tutaj na chwilkę, życzyć Wam owocnych starań! Obyście jak najszybciej doczekały się tego małego cudu! ♥
U nas starań nie ma, z resztą mąż jest za granicą obecnie. Nie będzie starań, nie wiem jak długo, może nawet ze dwa lata. Postanowiliśmy skupić się teraz na realizacji siebie, będziemy od nowego roku jeszcze więcej zbierać pieniążków na in vitro, ale pewnie najpierw spróbujemy naturalnie się postarać, z tym, że kiedy to nastąpi to nie wiem. Ja chodzę dalej na terapię, wg psycholozki robię kroki milowe i jest ze mnie mega zadowolona. Wzięłam się za siebie, ćwiczę, schudłam już ładnie. Zrobiłam kurs księgowości, teraz na dniach idę na kurs prawa jazdy. Także mam ciągle napięty grafik. Czuję, że żyje. Zrezygnowaliśmy z wizyt u specjalistów, po prostu chcemy póki co mocno odpocząć od tematu. Dlatego też się tak nie odzywam tutaj. Zaglądam, patrzę czy któraś wstawia pozytywne testy, bo bardzo wam kibicuje.