reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny. Mogę się włączyć do rozmowy? Na długo się wycofałam z forum. Zmieniłam lekarza. Diagnoza nadal ta sama. Nie mam owulacji. Jeden miesiąc bez pregnylu i torbiel 5,5 cm. Czyli pęcherzyk zamiast pęknąć rósł i rosl. Pęcherzyk do pęknięcia jest odpowiedni dopiero w ok. 18 dc. Od przyszłego cyklu najprawdopodobniej wdrażamy Aromek i znowu Pregnyl. Znacie jakieś naturalne sposoby na szybsze rośnięcie pęcherzyków ? Jakieś suplementy? Czy tylko te leki na stymulację coś mogą zdziałać.
Zaczynam 12 cykl :( :( :(
Poczytaj o myo inozytol i d chiro inozytol....

reklama
Dziewczyny. Jestem po pierwszym nie udanym in vitro ,następnego już mi odmówiono...lecze się Holandii, ale to leczenie bylo tak nie udolne i takie na okrętkę,że postanowiłam spróbować w Polsce.czy moglibyście polecić mi dobre kliniki i nie za miliony monet, które mają dobre opinie? Zastanawiam się nad klinika Nasz Bocian w Szczecinie, gdyż jest koło mnie, może są tu dziewczyny ,które mogłyby wypowiedzieć się na temat tej kliniki, jak i również innych.
Pozdrawiam
Hej! Ponoć najlepsza klinika jest w Białymstoku, ale nie wiem na ile to się ma. Ja jestem daleko przed ivf i raczej będziemy korzystać z invicty w Gdańsku. Dobrze zapytać na wątku ciąża po in vitro.
Jeśli mogę zapytać, z jakiego powodu podchodzicie do ivf? Bo u nas niestety genetyka.

Hej! Ponoć najlepsza klinika jest w białymstoku, ale nie wiem na ile to się ma. Ja jestem daleko przed ivf. Dobrze zapytać na wątku ciąża po in vitro.
Jeśli mogę zapytać, z jakiego powodu podchodzicie do ivf? Bo u nas niestety genetyka.
No właśnie nie potrafili nam tego dokładnie powiedzieć, bo po stymulacji urósł mi tylko jeden pecherzyk z dwoma jajeczkami i 2 male puste pecherzyki i to dla nich bylo jednoznaczne, ze stymulacja nie dziala,ze to jest tak samo jak naturalnie i ze nue mifa jyz nic zrobic, zwalajac wine na wiek

Hej, jak po weekendzie, jakieś zmiany, cos sie u kogoś zmieniło?
Nic...dziś 14 dc. W zeszłym miesiącu wyjątkowo owulacje miałam właśnie 13 lub 14 dc, a tak to zawsze miałam później wiec na czwartek jestem umówiona do lekarza na monitoring😂 .....tylko po co jak już będę po owulacji nagle mi się wszystko przyspieszyło 😤 nie mogłam tego przewidzieć bo zawsze byłam dobrze umówiona na wizytę...ehhhh

Nic...dziś 14 dc. W zeszłym miesiącu wyjątkowo owulacje miałam właśnie 13 lub 14 dc, a tak to zawsze miałam później wiec na czwartek jestem umówiona do lekarza na monitoring😂 .....tylko po co jak już będę po owulacji nagle mi się wszystko przyspieszyło 😤 nie mogłam tego przewidzieć bo zawsze byłam dobrze umówiona na wizytę...ehhhh
Ja na wizytę dzwonie i umawiamy sie w pierwszym dniu @ i umawiam sie na ok 2 dni przed owulacja.

reklama
Ja również. Już plamie... mimo, że biorę Luteinę. Dziwne a niby miała pomóc na plamienia...

Czasem tak chyba bywa, tak samo jak przy dupku bywa ze i dziewczyny i tak trochę plamia... Nie wiem czemu tak, może nie na każdego działa jednakowo, albo może to nie plamiemia związane koniecznie z progiem.

U mnie jeszcze cisza na morzu cisza w komnacie.

Do góry