O matko a wydawaloby sie ze skoro 1sze szybko to pewnie i drugie tez a jednak :/U mnie córka po pół roku starań, a o drugie już dwa lata i nic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko a wydawaloby sie ze skoro 1sze szybko to pewnie i drugie tez a jednak :/U mnie córka po pół roku starań, a o drugie już dwa lata i nic.
O matko a wydawaloby sie ze skoro 1sze szybko to pewnie i drugie tez a jednak :/
O ile miesci sie w normie to do staran najlepsze jest 1-1,5.Tu załączam z normami
Ja termin @ mam na dzisiaj wiec wstrzymuje sie jeszcze trochę.Ja dopiero w przyszłym tygodniu, ale tu dziewczyny pisały, że testują i ja tu liczę na 2 krechy u Was
Ja termin @ mam na dzisiaj wiec wstrzymuje sie jeszcze trochę.
Ja termin @ mam na dzisiaj wiec wstrzymuje sie jeszcze trochę.
Ja tez w przyszla srode. Trzymam kciuki!!!Ja dopiero w przyszłym tygodniu, ale tu dziewczyny pisały, że testują i ja tu liczę na 2 krechy u Was
Ja co prawda bylam przeziebiona w dniu owulacji (robie testy wiec teoretycznie wiem kiedy to) a teraz to wgl sie rozkleilam i mam zapalenie zatok i biore antybiotyk (mowilam pani dr o staraniach i dala taki co niby mozna brac w ciazy). Ale ogolnie chyba trzeba byc w dobrym stanie by zajac w ciaze wiec nie na 90% jestem pewna ze w tym mies sie nie uda ale kto wieJa tez w przyszla srode. Trzymam kciuki!!!