Robisz jutro z rana? powodzenia!Ja termin @ mam na dzisiaj wiec wstrzymuje sie jeszcze trochę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robisz jutro z rana? powodzenia!Ja termin @ mam na dzisiaj wiec wstrzymuje sie jeszcze trochę.
Ja co prawda bylam przeziebiona w dniu owulacji (robie testy wiec teoretycznie wiem kiedy to) a teraz to wgl sie rozkleilam i mam zapalenie zatok i biore antybiotyk (mowilam pani dr o staraniach i dala taki co niby mozna brac w ciazy). Ale ogolnie chyba trzeba byc w dobrym stanie by zajac w ciaze wiec nie na 90% jestem pewna ze w tym mies sie nie uda ale kto wie
Mnie trzyma infekcja od pierwszego dnia świąt, brałam nawet kilka dni leki przeciwwirusowe, ale ginekolog mówił, że nie powinno to jakoś bardzo wpłynąć. Do dziś mam katar i kaszel, także sporo trzyma...
[/QUOTE
no to widze ze mamy troche podobnie o to jesli tak (ze nie ma to wplywu) to bardzo dobrze
Hmm sama nie wiem, boję się.Robisz jutro z rana? powodzenia!
Wyobrazam sobie ale ja bym nie wytrzymala i zrobila :-)Hmm sama nie wiem, boję się.
A czuję sie dziwnie, tzn. mam.jakby wzdety brzuch, i go lekko czuje i podbrzusze tez.
Hej dziewczyny chce się u was poradzić dziś mój 30 DC . Cykle miałam nawet 47 dni . Czy to możliwe że będę miała dopiero owulację ? Czy ktoras tak miała ?
Nie wszystkie . Ogólnie mam do 35 dni. Poprzedni trwał 26 dni ale to był cykl z hsg. Ten cykl jest dla mnie jedna wielka zagadkaJeśli miewasz tak długie cykle to nie wykluczone, ze możesz mieć późną owulacje, chociaż testy owu nie gwarantuje ze do owulacji dojdzie (pokazują tylko wzrost lh, a niestety nie czy pecherzykl pekl - cykl bezowulacyjny) ... Chociaż przy tak dlugich cyklach to chyba warto skonsultować je jednak z lekarzem. Wszystkie masz takie długie?