reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Aklime i @Dwa+Trzy czemu dziewczyny się tu nam nie chwalicie?! Zerknelam na wątek wrześniowy a tam znane mi nicki, gratuluje ❤
Ja już nie ogarniam tych wątków ;) Dziękuję nieśmiało bo mimo pięknych krech jestem nadal przed terminem @ .. A pierwsze cienie cieniów wyszły w 24dc! Przy cyklach 27-31 :o

Wczorajszy bez szybki i dzisiejszy, którego już rozbierać nie musiałam hahaha Oba popołudniowe ;)

Załączniki

• 20191231_144105(1).jpg
    20191231_144105(1).jpg
    535,7 KB · Wyświetleń: 154
reklama
Ja już nie ogarniam tych wątków ;) Dziękuję nieśmiało bo mimo pięknych krech jestem nadal przed terminem @ .. A pierwsze cienie cieniów wyszły w 24dc! Przy cyklach 27-31 :o

Wczorajszy bez szybki i dzisiejszy, którego już rozbierać nie musiałam hahaha Oba popołudniowe ;)
Jak widzę dwie kreski staraczek to we mnie taka nadzieja sie budzi, że wreszcie i ja zobaczę taki piękny test.

No to ja kazałem mam DO Ciebie bo ja na samym południu prawie przy Wielkopolsce [emoji4] Ja nawet nie wiem kiedypowienin być @ bo miałam owulacje spóźniona. Zauważyłam śluz płodny gdzieś w 25 dc więc podejrzewałam że była w 28 dc. Był bardzo płodny. Dziś 42 dc @ Nie ma dzisiejszy test rano negatywny! Poprzednie dwa dały nadzieję i cienie kresek... eh...
A gdzie konkret z Kujawsko-pomorskiego jesteś? Bo ja z Ciechocinka i betę na cito robiłam albo w vitalabo albo w Toruniu na uniwersyteckiej. A co do testu. Mój pierwszy wyglądał tak, zrobiony 3 dni przed @, po południu. Teraz ten rozlany bladzioch leży koło mnie i ma skończone 6 tyg [emoji846] Zobacz załącznik 1062426

reklama
Do góry