reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Blade kreski na "chinskich" testach wychodzily mi juz 2 ddni wstecz ale z tamtymi to moze byc roznie :) po nowym roku pojde na dwie bety sprawdzic przyrost.
A jak u Ciebie?:)
Czekanie, prawie nie mam objawów, dlatego podchodzę spokojnie, jakoś biorę pod uwagę puste jajo, ani w tej poronionej ani tej donoszone ciąży nie miałam tak mało objawów, miałam może 2 dni mdłości, a dziś znów ok, może jeszcze za wcześnie? A Ciebie coś już męczy?

Czekanie, prawie nie mam objawów, dlatego podchodzę spokojnie, jakoś biorę pod uwagę puste jajo, ani w tej poronionej ani tej donoszone ciąży nie miałam tak mało objawów, miałam może 2 dni mdłości, a dziś znów ok, może jeszcze za wcześnie? A Ciebie coś już męczy?
Ja w ogole nie czuje sie na ciaze, zadnych objawow jak na razie:)
Ja tez sie boje pustego jaja bo bardzo duzo sie naczytalam tutaj o tym i tak czesto to sie zdarza...

Niestety dziś rano negatyw. Czekam na okres. [emoji26]
A gdzie konkret z Kujawsko-pomorskiego jesteś? Bo ja z Ciechocinka i betę na cito robiłam albo w vitalabo albo w Toruniu na uniwersyteckiej. A co do testu. Mój pierwszy wyglądał tak, zrobiony 3 dni przed @, po południu. Teraz ten rozlany bladzioch leży koło mnie i ma skończone 6 tyg [emoji846] Zobacz załącznik 1062426

reklama
Do góry