kobieta90
Fanka BB :)
Też Ciebie pamiętam [emoji6] miałam inny nick.No ja jeszcze byłam swego czasu na staraczkach 2015/16. [emoji2960]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też Ciebie pamiętam [emoji6] miałam inny nick.No ja jeszcze byłam swego czasu na staraczkach 2015/16. [emoji2960]
Piękna beta i bardzo szybko Ci wyszły testy, super wiadomość na pewno będzie dobrze, odganiaj złe myśli.Dziekuje ja to jeszcze tak troche niedowierzam u mnie test wczoraj z blada kreska, wczoraj 3t5d bhcg wynosila 45, trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze ❤
Blade kreski na "chinskich" testach wychodzily mi juz 2 ddni wstecz ale z tamtymi to moze byc roznie po nowym roku pojde na dwie bety sprawdzic przyrost.Piękna beta i bardzo szybko Ci wyszły testy, super wiadomość ❤ na pewno będzie dobrze, odganiaj złe myśli.
Czekanie, prawie nie mam objawów, dlatego podchodzę spokojnie, jakoś biorę pod uwagę puste jajo, ani w tej poronionej ani tej donoszone ciąży nie miałam tak mało objawów, miałam może 2 dni mdłości, a dziś znów ok, może jeszcze za wcześnie? A Ciebie coś już męczy?Blade kreski na "chinskich" testach wychodzily mi juz 2 ddni wstecz ale z tamtymi to moze byc roznie po nowym roku pojde na dwie bety sprawdzic przyrost.
A jak u Ciebie?
Ja w ogole nie czuje sie na ciaze, zadnych objawow jak na razieCzekanie, prawie nie mam objawów, dlatego podchodzę spokojnie, jakoś biorę pod uwagę puste jajo, ani w tej poronionej ani tej donoszone ciąży nie miałam tak mało objawów, miałam może 2 dni mdłości, a dziś znów ok, może jeszcze za wcześnie? A Ciebie coś już męczy?
A gdzie konkret z Kujawsko-pomorskiego jesteś? Bo ja z Ciechocinka i betę na cito robiłam albo w vitalabo albo w Toruniu na uniwersyteckiej. A co do testu. Mój pierwszy wyglądał tak, zrobiony 3 dni przed @, po południu. Teraz ten rozlany bladzioch leży koło mnie i ma skończone 6 tyg [emoji846] Zobacz załącznik 1062426
Niestety dziś rano negatyw. Czekam na okres. [emoji26]