reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
trzymam kciuki za serduszka ❤nszczerze, to sama nie mogę się doczekać Twojej wizyty ;) to takie piękne emocje

Nie mierze, wstaje wiele razy w nocy do córki, nie byłoby to zbyt miarodajne, no i ja z tych leniwych :-D
To prawda jakoś cicho tutaj, w tamtym roku rzeczywiście było gwarniej, ciężko było czasem nadrobić z czytaniem, może to wynika z tego że jest kilka tych wątków staraczkowych? @Migdalove może zaraz zmienimy nazwę wątku, uwzględniając 2020? Ja nawet chciałam popisać w którymś, ale dziewczyny nie wykazały chęci, więc odpuściłam. Tu pamiętam, że zawsze witalyśmy nowe dziewczyny, nawet jak było nas bardzo dużo i już mi się mieszały osoby.

Dokladnie, zawsze tu była taka fajna atmosfera. Niezależnie jak dużo nas tu było zawsze nowe osoby były mile widziane :) i wydaje mi się że tą tradycje wciąż podtrzymujemy, chociaż wiele nowym osob, ktore u nas pozostają nie przybywa więc siłą rzeczy wątek trochę gaśnie. Aczkolwiek ja jestem z nim tak zrzyta i z kobitka, które to zostały, ze jakos nie mam zamiaru stąd uciekać :D

reklama
Podpowiedzcie mi bo już sama nie wiem, trochę się pochorowalam (przeziębienie, gardlo) i nie wiem czy powinnam odpuścić starania w tym cyklu? Dziś piękne krechy na owulacyjnym i czuję owulacje jak jasny pieron..
Gorączki nie mam.

Chyba mimo to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby się starać :) najgorsze co się może stać to tylko nieudany cykl... Podlecz się tylko teraz czym się da, poki jesteś na tym etapie cyklu, żeby potem Cie nie męczyło jak teraz nie doleczysz ... Ale jak nie wpada antybiotyk to chyba nic straconego :)

Podpowiedzcie mi bo już sama nie wiem, trochę się pochorowalam (przeziębienie, gardlo) i nie wiem czy powinnam odpuścić starania w tym cyklu? Dziś piękne krechy na owulacyjnym i czuję owulacje jak jasny pieron..
Gorączki nie mam.
Nie musisz odpuszczać. Przeziębienie nie przeszkadza

trzymam kciuki za serduszka ❤️nszczerze, to sama nie mogę się doczekać Twojej wizyty ;) to takie piękne emocje

Nie mierze, wstaje wiele razy w nocy do córki, nie byłoby to zbyt miarodajne, no i ja z tych leniwych :-D
To prawda jakoś cicho tutaj, w tamtym roku rzeczywiście było gwarniej, ciężko było czasem nadrobić z czytaniem, może to wynika z tego że jest kilka tych wątków staraczkowych? @Migdalove może zaraz zmienimy nazwę wątku, uwzględniając 2020? Ja nawet chciałam popisać w którymś, ale dziewczyny nie wykazały chęci, więc odpuściłam. Tu pamiętam, że zawsze witalyśmy nowe dziewczyny, nawet jak było nas bardzo dużo i już mi się mieszały osoby.
Też o tym właśnie myślałam! Jak tylko będę przy komputerze to zmienię nazwę. :)

Hej dziewczyny, czy któraś z Was testowała tym testem:
IMG_2745.JPG

Dzisiaj robiłam, 4 dni po okresie wyszło:
IMG_2744.JPG

A dzień przed okresem robiłam
Pinkiem i nic [emoji51] jutro powtórzę ale zanim to nastąpi to dostanę skrętu żołądka [emoji849]

W jakim wieku córeczka?
Mój mały ma ostatnio jakiś kryzys i codziennie mi się budzi ok. 3:00. Wygląda jakby miał koszmary, a ma już skończone 2 lata.
moja malutka, dopiero 8 miesięcy. Ale 2 latka to też jeszcze taki mały słodziak ❤️Może to bóle wzrostowe?
Gorączki nie mam.
nawet się nie zastanawiaj, dziewczyny, które mają np. problemy autoimmunologiczne często zachodzą właśnie gdy organizm jest osłabiony i nie odrzuca zarodka. Byle nie doprowadzić się do takiego stanu, że antybiotyk potrzebny, chociaż są i bezpieczne w ciąży.
Dokladnie, zawsze tu była taka fajna atmosfera. Niezależnie jak dużo nas tu było zawsze nowe osoby były mile widziane :) i wydaje mi się że tą tradycje wciąż podtrzymujemy, chociaż wiele nowym osob, ktore u nas pozostają nie przybywa więc siłą rzeczy wątek trochę gaśnie. Aczkolwiek ja jestem z nim tak zrzyta i z kobitka, które to zostały, ze jakos nie mam zamiaru stąd uciekać :D
masz w 100% rację, ja chciałam pisać gdzieś jeszcze, bo tego wątku już chyba nie opuszczę :-D ale zapraszamy też nowe kobietki, gwarantujemy że Wasze wypowiedzi nie zginą :-) :)

Hej dziewczyny, czy któraś z Was testowała tym testem: Zobacz załącznik 1048822
Dzisiaj robiłam, 4 dni po okresie wyszło: Zobacz załącznik 1048823
A dzień przed okresem robiłam
Pinkiem i nic [emoji51] jutro powtórzę ale zanim to nastąpi to dostanę skrętu żołądka [emoji849]
Nie znam tego testu ale kreseczka bardzo ładnie widoczna! Pinkow bardzo nie lubie. Gratuluje ❤️ prosze tu pozarażać koleżanki ciążowymi fluidkami:biggrin2:
czy stosowałas jakieś leki?

Dzięki dziewczyny za opinie:*
@nata$za88 tak właśnie się zastanawiam czy to nie bóle wzrostowe, mój siostrzeniec miał właśnie okropne.
Takie dziwne budzenie zaczęło mu się przed ukończeniem roczku. Czasem się zdarzy raz na dwa tygodnie A czasem przez kilka dni codziennie.
Próbowałam kiedyś dac przed snem coś przeciwbolowego ale nic nie pomogło.

I tak, niezaprzeczalnie jest slodziakiem:p
Chociaż łobuz.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry