Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciągnięcie tak, piersi nie pamiętam, chyba nie, dopiero w 8 tc zaczęły boleć, ale żyłki ja mam i na @ więc ciężko określić. U mnie pierwszy objaw, gdy jeszcze testy nic nie pozakazaly to wyczulony zapach, w restauracji opieprzylam koleżanki że jedzą śmierdząca carbonare i odrzucili mnie od alko. Jak już były pozytywne testy to odrzuciło mnie też od kawy, a od 7tc już mdłości... Jakieś masz przeczucia?Do dziewczyn które wcześnie wiedziały o ciąży. Czulyscie jakieś skurcze albo ciagniecie brzucha w pierwszych tygodniach? I jak to wyglądało z piersiami, faktycznie od razu 'łapią', rosną, bolą, ciemnieja i są te żyłki?
Ehh, szkoda ze moj maz nie jest w polowie z podejściem jak twoj facet. To by dużo zmienilo u mnie.Najgorsze jest, to uczucie kiedy tak bardzo chcesz i nic z tego nie wychodzi i tak naprawdę nic nie możesz zrobić tylko czekać. Grunt, to próbować podchodzić do tego z dystansem robić swoje chodzić do lekarza, stosować się do zaleceń, ale się nie napalać. Mój facet pod tym względem jest spokojny, nie stwarza żadnej presji czasu. Zawsze mnie uspokaja i mowie ze jeszcze będziemy mieli dość naszych dzieci. Próbuje brać z niego przykład.
Ciągnięcie tak, piersi nie pamiętam, chyba nie, dopiero w 8 tc zaczęły boleć, ale żyłki ja mam i na @ więc ciężko określić. U mnie pierwszy objaw, gdy jeszcze testy nic nie pozakazaly to wyczulony zapach, w restauracji opieprzylam koleżanki że jedzą śmierdząca carbonare i odrzucili mnie od alko. Jak już były pozytywne testy to odrzuciło mnie też od kawy, a od 7tc już mdłości... Jakieś masz przeczucia?
Mnie tylko przeraża suma pieniędzy, która zostawiam w invimedzie drożność jajowod tez planuje tam zrobić byłam raptem na 3 wizytach, wykonałam zlecone badania i 2000 tys mniej w portfelu