reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziękuje Kochana:* ale faktem jest, ze po tym zastrzyku test pokazuje 2 kreski tak jak przeczytałam- zrobie za tydzień by zobaczyć czy dalej tak pokazuje. Niby do 10 utrzymuje się hormon
Tak to prawda. Po zastrzyku najlepiej czekać z testowaniem do dnia spodziewanej @. Trzymam kciuki [emoji8]

reklama
Hej dziewczyny. U mnie niestety kolejny cykl do dupy. Dziś pierwszy dzień. @. Cykl miał 34 dni. Owu w 21 dniu. Dramat.
Mam pytanie, badanie nasienia to zrobimy w jakimś laboratorium? Alab, diagnostyka? Czy tylko szpital albo jakaś klinika.pozostaje? I ile czeka się na wynik?

Hej dziewczyny. U mnie niestety kolejny cykl do dupy. Dziś pierwszy dzień. @. Cykl miał 34 dni. Owu w 21 dniu. Dramat.
Mam pytanie, badanie nasienia to zrobimy w jakimś laboratorium? Alab, diagnostyka? Czy tylko szpital albo jakaś klinika.pozostaje? I ile czeka się na wynik?
Myśmy robili u swojego gin. Ale wydaje mi sie ze w laboratorium spokoknie zrobicie . I wyniki po ok 3-4 dni.

przykro mi
Trzeba się pytać w danym laboratorium bo często też wykonują, ale nie we wszystkich ewentualnie klinika. Ostatnio pytałam w klinice to wynik po 2 dniach, a jeżeli z posiewem to po tygodniu.

Czy któraś używa testów elektrycznych clearblue? Chciałam kupić ale pisze że używa się porannego moczu do badania. A nzaweze słyszałam przy paskowych testach owulacyjnych żeby to nie był pierwszy poranny mocz. Ktoś wie skąd taka różnica?

Czy któraś używa testów elektrycznych clearblue? Chciałam kupić ale pisze że używa się porannego moczu do badania. A nzaweze słyszałam przy paskowych testach owulacyjnych żeby to nie był pierwszy poranny mocz. Ktoś wie skąd taka różnica?
Jeśli pytasz o owulacyjne. To tak jest napisane ale nie robi się z rannego moczu. Ja robiłam w czerwcu pierwszy raz i się udało ale niestety straciłam. Bardzo polecam te testy.

reklama
Do góry