reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mam dobry, w tym cyklu 7dpo 20 a norma do 18 wiec nawet trochę wyższy...
3 dni do @ i plamienia oczywiście są i już wiem ze się nie udało:(
Pytałaś lekarza? Ja plamiłam w ostatnim cyklu 5dni.. Ale gdy plamiłam 3 dni to dwóch lekarzy pytałam o to to kazali się nie przejmować bo jeżeli plamienia trwają do 3 dni to to nie jest nic złego. Bynajmniej mi tak mówili :)

Pytałaś lekarza? Ja plamiłam w ostatnim cyklu 5dni.. Ale gdy plamiłam 3 dni to dwóch lekarzy pytałam o to to kazali się nie przejmować bo jeżeli plamienia trwają do 3 dni to to nie jest nic złego. Bynajmniej mi tak mówili :)

Tak tak jestem pod opieka lekarza. Miałam badane hormony,monitoring- wszystko niby ok. Niedługo mąż idzie na badanie nasienia i jeśli wyjdzie wszystko ok,to mam rozważyć zabieg histeroskopi,bo ostatnia możliwość to jakieś zrosty czy cos.. niby narazie tez każą się nie przejmować ale ciazy jak nie było tak nie ma :(

Działaj ładnie od dziś już. Ja bym jeszcze z kilka testów dziś wykonała. Pod wieczór na bank bedzie mega ciemna kreska. Tez tak miałam.
Trzymam kciuki!

Martuś no faktycznie :p ;) także na pewno jeszcze dziś poprawimy :)

Załączniki

• IMG_20190605_184430.jpg
    IMG_20190605_184430.jpg
    957,4 KB · Wyświetleń: 94
Piękny masz brzuszek [emoji3590]
A i u nas w porządku. Dziś mam wizytę u gina, to dowiem się jakie postępy w rozwoju zrobiła nasza dziewczynka. W czw. kończymy 28tc, w głowie teraz wyprawka i tak naprawdę byle przetrwać czerwiec bo zaś mam nadzieje od lipca czas popłynie szybciej [emoji23]
Więcej co u nas napiszę po wizycie :*

I najnowszy brzuszek:
Zobacz załącznik 981304

Pamietam, pamiętam ;) przecież to było tak niedawno jak wznawialas starania i zaraz na pozytywny tescik pokazywałas, pamiętam to jak wczoraj. A tu już prawie ze końcówka :) szok. Ale masz piłeczkę z brzuszka :)

Tak, właśnie od tego cyklu w końcu wróciliśmy (obecnie 11dc, więc działamy). Dostałam umowę na czas nieokreślony w nowej pracy, przeprowadzilismy sie mieszkać sami, więc już nic nam nie stoi na przeszkodzie nareszcie [emoji14] ;)
Fakt udało się od razu w pierwszym cyklu co było prawie nierealne bo seks 3 dni przed owu ;) a jednak ;) tobie życzę jak najkrótszych starań bo już się dosyć naczekałaś zresztą tak jak i Ja tyle tylko, że Ja z aniołkiem po drodze ;) ale za to teraz mocno wierzę, że ten aniołek nad nami czuwa :)) nad swoim małym braciszkiem :)) i super, że na swoim bo to jednak fajna sprawa :)))

reklama
Wiem o czym mówisz też to przerabialam w Pl i teraz przerabiam w DE aż czasami nie chce mi się walczyć ale wiem że dużo już przeżyłam i jeszcze więcej przeżyje i będę walczyć choćbym miała pierwsze dziecko urodzić dopiero za 15 lat.
I jak kochana? Podczytuje Was czasami i pamietam, ze mialas testować.

Do góry